Сергій Притула: Сподіваюсь, що ми «візьмемо» столицю!

Сергій Притула

18 травня в Києві відбудеться концерт шоу Вар'яти, продюсером і учасником якого є український селебріті Сергій Притула.

Напередодні виступу ми поспілкувалися з Сергієм про секрет успіху, енергію, життєву філософію і, звичайно ж, Вар'ятiв.

Цього року стендап-шоу Вар'яти відзначає своє 5-річчя. Розкажи, чи відразу все виходило? Як проходили перші концерти?

Ну, якби все одразу вдалось, то зараз ми давали б концерти не у Радивилові, а у Медісон Сквер Гарден. Становлення шоу як такого, у тому вигляді, як є зараз, відбувалось впродовж перших півтора року. Притирались актори, шукали «блоки», якими закривати програму, експериментували… В результаті, відкинули різні інсинуації, типу «картини» (коли ми малювали картини, які відображали народні прислів’я), «відеоблоки» і т.д.. Зосередились на тому, чим беремо глядача і зараз. А перші концерти виглядали приблизно одинаково: мало глядачів, багато фінансових затрат і Притула, який кричить на акторів і вимагає від них викладатись, навіть, якщо на концерт прийшло 12-ть глядачів, як це було в Ужгороді у липні 2010-гоJ.

Які твої очікування від ювілейного концерту у Києві?

Насамперед аншлагу. На момент інтерв’ю у нас продано понад 1500 квитків. Залишилось трохи менше 400. Після цього йде інше очікування. Очікування того, що все «зайде»! Себто, що наш гумор буде сприйнятий столичною публікою, а вона дуже «розбалувана». Сподіваюсь, що ми «візьмемо» столицю! Це дуже важливо, адже Київ – це лакмусовий папірець для решти регіонів, де ми ще не були. «Візьмемо» Київ – «візьмемо» Харків, Запоріжжя, Кіровоград, Черкаси, Комсомольськ, Умань, Вінницю!

А чи будуть якісь особливості, відмінності цього концерту від попередніх? Можливо, гості?

Навіщо гості? Люди мають йти на «вар*ятів», а не на якихось гостів, запрошених на шоу. Особливості, звісно ж, будуть. Але це для нас, «вар*ятів», це будуть особливості. Глядач їх не помітить.

Читаючи Вікіпедію, мимоволі дивуєшся. Відмінник-медаліст, успішний радіо і теле-ведучий, активіст, волонтер. Звідки у тебе стільки енергії?

Мама навчила старанням у школі та інституті. Телебачення навчило «пахати» на всіх ділянках роботи. Війна навчила «волонтерити», бо якщо не ми, то хто?!

Поділися секретом успіху. На що потрібно звертати увагу у першу чергу?

Немає ніяких секретів. Людина повинна працювати на всі 100%! І тільки там, де їй подобається! Тоді все буде ок! Якщо людина працює на роботі, яка їй «не в кайф», то нічого хорошого з цього не буде.

У чому полягає твоя життєва філософія?

Забезпечити комфортне життя своїй родині і не забувати, що навколо є тисячі людей, які не мають таких привілеїв, як моя родина. Саме тому я завжди вчу свого сина, що він має віддавати частину своїх іграшок у дитячі будинки!

Що тобі допомагає, коли долає смуток?

Робота і дитина! Коли маєш купу роботи чи зайнятий дитиною, більше нічого в голову не лізе.

На яку саму божевільну річ ти здатний?

Ні на яку. Все безумство залишилось у «нульових». Але, якщо треба, то морду набити можу. Головне, щоб сина поряд не було. Я його виховую у філософії «домовляння». А от коли «дипломатія» закінчується, тоді вже можна і кулаки розпускати.

Якби у тебе була можливість переміщатися в часі, де б ти хотів опинитися і виступити? А може професійно відбутися кимось іншим?

Ооооо, та тут купа варіантів. Починаючи від спальні Богдана Хмельницього перед Переяславською Радою, закінчуючи кабінетом Михайла Грушевського та Павла Скоропадського…

Але це все тільки мрії. Реальність полягає в іншому. А саме в тому, що ми повинні «кувати» свою історію тут і зараз! Саме тому я на кожному кутку кричу про те, щоб люди допомагали армії!

Найближчі концерти шоу "Вар'яти":

14.05 – (Львівська обл) Миколаїв
15.05 – (Львівська обл) Новий Розділ
18.05 – Київ
19.05 – Черкаси
20.05 – Кіровоград
21.05 – Запоріжжя
22.05 – Комсомольськ
23.05 – Харків
24.05 – Умань
25.05 – Біла Церква
26.05 – Житомир
27.05 – Вінниця
28.05 – Тернопіль
29.05 – Львів (Пікасо)
30.05 – Львів (Пікасо)
31.05 – Івано-Франківськ
1.06 – Луцьк
4.06 - Коломия
5.06 - Долина
6.06 - Бурштин
7.06 - Рогатин
10.06 - Славута
11.06 - Нетішин
12.06 - Ужгород
13.06 - Виноградів
14.06 - Калуш
17.06 - Староконстянтинів
18.06 - Шепетівка
19.06 - Волочиськ
20.06 - Дубно
21.06 - Чортків


Читати також