19-05-2015 Розваги 1440

Fontaliza-ті, що відкривають шлях у космос

Fontaliza-ті, що відкривають шлях у космос. Блог Каті Дусько на порталі Експеримент

Напевно, це саме та музика, яку слухати-не переслухати. Вона наповнена незвичайними емоціями, які передають самі музиканти, а слова тонко пронизують свідомість і не залишають там ніяких думок. Їх музика наповнена світлом, таким великим та яскравим, що затьмарює всю буденність. Послухав один раз – обов’язково послухаєш їх ще. Вони вкладають у свої пісні світло. Вони вміють виводити у космос.

Вони- це молодий український рок-гурт з Горлівки Донецької області, який утворився 2008-го під назвою Unbelievable. Грає на межі альтернативи, панк-року, гранджу і рок-н-ролу. Павло Холошев — вокал і гітара, Артем Таланов — ударні, Гнат Карташев — бас. Разом – Fontaliza.


У березні минулого року хлопці випустили англомовний альбом «Under the floor», а згодом вони виступали на розігріві у Океанів в Києві. До речі, запросив їх на концерт сам Святослав Вакарчук.

Все це відбулось досить несподівано. Нам подзвонив менеджер і сказав, що ми будемо виступати на розігріві у ОЕ. Ми не вірили до того часу, доки сам Святослав до нас не подзвонив і ми разом склали плей-лист. Виступати на такій великій сцені було для нас надзвичайно приємно і хвилююче.-ділиться враженнями лідер гурту Павло Холошев. Зараз група активно гастролює і навіть не думає зупинятись. Зовсім скоро Fontaliza планує відіграти ще декілька концертів у арт-кафе і на фестивалях. Вони готові відкривати шляхи у космос кожному, хто цього потребує і нікого не залишать без уваги. Тож, якщо хочете відкривати нові горизонти –вперед.


Fontaliza – прізвище жінки-революціонерки з Куби.

Читати також