Аурора Баль їде до Львова

Аурора Баль їде до Львова

Фестиваль «Ніч у Львові» розширюється та набирає обертів. Початкова туристична промо-акція перетворилася у повноцінний фестиваль з інтелектуальною складовою. Цього року фестиваль відбудеться 15-17 липня. Офіційне відкриття буде проходити на площі Ринок о 19.00 год. Дійство розпочнеться з музики камерного оркестру Collegium Musicum під керівництвом Івана Остаповича та органістки Аурора Баль. Організатори повідомлять про те, що під відкритим небом звучатиме «орган німецької фірми Кіссельбах – дігітальна копія повнофункціонального барокового органу. Автентичне відтворення оригінального звучання завдяки новітнім аудіо технологіям».

Аурору Баль ще можна буде послухати 17 липня у Львівській обласній філармонії. В неділю вона виконає програму із органних творів французької музики. Сама Аурора Баль відкрила для себе музику у рідній Нормандії. З 2011 року вона активно популяризую органну музику, виконую твори у різних містах світу та створює власний колектив. З 2012 року є головною органісткою в місті Дагмензеллєні (Швейцарія).

Твори, які виконає органістка Аурора Баль має безпосередній зв'язок з культурою та історією Франції від XV століття і до наших днів. Програма її виступу закінчиться нотами дещо поетичними і почуттям благоговіння.



Читати також