Серіал Касл-Рок. Новий проект короля жахів

Серіал Касл-Рок. Новий проект короля жахів

Режисер і продюсер Джей Джей Абрамс і "король жахів" Стівен Кінг розсекретили свій новий проект - серіал "Касл-Рок" для каналу Hulu.

"Запрошуємо вас побувати в Касл-Рок. Незабаром. Бійтеся", - написав Кінг в Twitter. Режисер сьомого епізоду "Зоряних воєн" на цей раз виступить в ролі продюсера проекту.

Як зазначає The Hollywood Reporter, глядачам доведеться зустріти багатьох персонажів із вигаданого світу письменника, відомих по "Зеленій милі", "Втечі з Шоушенка", "Сяйва" і інших творів.

Відзначимо, в минулому році Кінг і Абрамс випустили серіал "11.23.63" за однойменним романом Кінга. Він був присвячений історії вчителя англійської мови, який відправляється в минуле, щоб запобігти вбивству Джона Кеннеді.

У новому проекті передбачається кілька сюжетних ліній і різні набори персонажів для кожного сезону. Дата початку зйомок і прем'єри поки не називаються.

Касл-Рок - вигадане місто в штаті Мен, в якому відбувається дія багатьох творів Стівена Кінга. Проаналізувавши близько двох десятків творів письменника, фанати Кінга склали мапу міста з описом географічних особливостей і персонажів, які жили або бували в Касл-Рок. Це місто утворене у 1877 р і є центром округу Касл. Власне округ - шістнадцятий, найменш населений, в штаті Мен. Його райони: Йорк, Кемберленд, Оксфорд і Касл.

«Упевнений, ви тут колись були. Упевнений у цьому. Я ніколи не забуваю облич. Ідіть сюди, дозвольте потиснути вашу руку. І сказати вам дещо: я впізнав вас по ході навіть раніше, ніж гарненько розгледів обличчя, Ви не могли вибрати більш вдалий день для повернення в Касл-Рок ... » - цитата з роману «Нагальні речі»

© md-eksperiment.org


Читати також