ПРЕМ’ЄРА! Гіпнотичний сингл від BARAHTA – «НЕ СПИ»

ПРЕМ’ЄРА! Гіпнотичний сингл від BARAHTA – «НЕ СПИ»

ПРЕМ’ЄРА! Гіпнотичний сингл від BARAHTA – «НЕ СПИ»

Нова пісня, що пробуджує від зимової сплячки

З початком весни гурт BARAHTA знову готовий дивувати та віднайшов “таблетку” від зимової сплячки. Нова композиція відкриває колектив в зовсім новому звучанні. Якісний саунд відразу врізається в вуха. В пісні вдалося поєднати модне електронне звучання, з властивою гурту потужністю. Робота над синглом тривала місяць але під час фіналної версії, музиканти вирішили кардинально змінити всю концепцію. Те, що ми зараз чуємо підтверджує, що експеримент вдався.

“НЕ СПИ” - про те, що треба бачити глибину, загострити свої внутрішні відчуття. Саме тоді ти зрозумієш всю суть всього, що відбувається насправді. В тебе завжди є вибір: бути як всі або рухатись далі не стримуючи себе. Але все, що ти бачиш навколо, може виявитись зовсім іншим насправді. Саме весна підходить для того, щоб все зрозуміти, побачити та почути.

Новим синглом BARAHTA в цьому сезоні не обмежиться. З найближчих планів на весну презентація відео кліпу на пісню “НЕ СПИ”. Зйомки відео вже відбулись і на офіційних сторінках гурту можна побачити “пікантні” фото зі знімального майданчика. Тому, насолоджуємось новою “гіпнотичною” прем’єрою та чекаємо на нову презентацію кліпу.

Над піснею працювали:

Саундпродюсер - Олександр Писарчук

Музика та вокал – Дмитро Мельник

Слова – Ксенія Воробей

Гітара – Сергій Долецький

Бас – Денис Хандогій

Ударні та креативні ідеї – Євген Пічугін

Дизайн обкладинки – budebilshe production


Читати також