Гурт VRODA перетворився на українських рок-хіпі

Гурт VRODA перетворився на українських рок-хіпі

Княгині української музики, гурт «VRODA», презентували свій кліп на пісню «Знов прийде весна». У новій роботі дівчата перетворилися на українських рок-хіпі. Пісня вийшла «рокешна», а також відноситься до весняного календарно-обрядового циклу. З таким шаленим запалом дівчата закликають справжнє весняне тепло та легкість. Вперше, за всі роки існування гурту, у кліпі з`являться музиканти та повним складом будуть «жарити» рок наживо.

Анна Заклецька коментує створення пісні:

«Пісня - народна. Отримали можливість мати її у своєму репертуарі завдяки програмі Оксани Пекун - Фольк М'юзік. Пісня звучить фактично в оригінальному вигляді: куплети народні, недоторкані, але тональність пісні змінилась з мінору на мажорну. Знов прийде весна - хороша афірмація, яку ми бажаємо пам'ятати кожному - і в погоді, і в серці, і в душі, і в настрої, і в творчості!!!»

«Втілюючи народну пісню у сучасне життя, ми хотіли підкреслити, що народна пісня може звучати незвично і сучасно.- доповнила Ольга Нестеренко.Нам пощастило записати її з талановитими музикантами, і в треці можна почути такі інструменти як сопілка, окарина та бандура.Вони додають народного колориту та підкреслюють всю красу українського етно! Весною більше всього хочеться дихати вільно і наповнюватись сонячним світлом! Хочеться жити, творити, мріяти! Саме ця пісня перша із вже записаних для нового макси синглу! Отже, ця весна для нас - початок нового творчого періоду!»

Гурт «VRODA» створено у 2007 році. Учасниці гурту – Ольга Нестеренко та Анна Заклецька. Ольга та Анна закохані в українські культуру, традиції, музику. Виступи «VRODA» – це енергетика українських традицій, магія української мелодики, краса обрядів та вбрання, обрамлені у сучасне танцювальне звучання з найновішими музичними трендами. Наприкінці березня 2015 року «VRODA» презентували дебютний альбом «Роде наш».


Читати також