Гурт «Шосте Чуття» презентував пісню «Як приїхав»

Гурт «Шосте Чуття» презентував пісню «Як приїхав»

Українські меломани полюбляють сучасне звучання народних пісень. Цього разу потішити слухачів такою композицією вирішив гурт «Шосте Чуття»: 27 квітня колектив презентував роботу «Як приїхав». Народна пісня не була раніше широковідомою, а тепер її можна почути в усіх куточках країни – на радіохвилях та в мережі.

Текст пісні залишили оригінальним, а от музичний супровід докорінно змінили, після чого звучання стало сучасним і роковим. Композицію готували для телевізійного шоу на одному із центральних телеканалів. Результат настільки сподобався самим музикантам і першим слухачам, що роботу вирішили включити до майбутнього альбому, над яким зараз триває робота. Музиканти зазначають, що композиція стала цікавим експериментом, оскільки народних пісень раніше колектив не виконував. У музиці переплітається хардове гітарне звучання з мотивами коломийки, які можна почути у програшах.

«Завжди мріяв змішати декілька стилів в одній пісні, і от випала така нагода попрацювати з народною піснею у фольк-роковому варіанті. Результат вийшов доволі успішним та оригінальним. Він запалюватиме емоції людей і змушуватиме їх відриватись на повну», – розповідає фронтмен гурту «Шосте Чуття» Михайло Бучковський.


Читати також