Здобути вищу освіту в Польщі просто!

Здобути вищу освіту в Польщі

Все частіше українська молодь намагається проходити навчання, або практику у наших славнозвісних сусідів - Польщі. Більшість бачить там для себе багато різноманітних можливостей та кращі перспективи на майбутнє життя. Якщо вас цікавить європейський підхід до системи освіти та відповідність вимогам світового ринку праці, тоді однозначно здобуття освіти у Польщі - це саме ваш варіант. Заповнити анкету та отримати кваліфікаційну безкоштовну консультацію можна прямо зараз перейшовши за посиланням.

Основною метою Українсько-Польського Центру Освіти “UniverPL” є забезпечення безпосереднього доступу українських абітурієнтів до вишів Польщі, а також професійна підготовка до вступу та підтримка на час навчання.

Спробувати свої шанси може кожен. Все що потрібно - заповнити анкету абітурієнта на офіційному сайті компанії, та у разі потреби, зустрітися із консультантом, який допоможе підібрати найбільш оптимальні варіанти ВУЗів з урахуванням індивідуальних потреб вступника. Менеджери компанії зобов'язані надати своєму клієнту найбільш повну інформацію про усі ВНЗ, які являються її партнерами, для максимального задоволення запиту абітурієнта. Анкета розглядається на протязі двох робочих днів, після чого з абітурієнтом та його батьками зв'язується черговий менеджер та надає детальну консультацію щодо процедури вступу, навчання, проживання, оплати й усі інші моменти. По закінченні консультації абітурієнт разом з батьками приймає рішення щодо вступу у польський ВНЗ.

Наступний крок – це проходження співбесіди в усній формі безпосередньо в офісі компанії. Така співбесіда являється аналогом вступу. Неповнолітні особи запрошуються на співбесіду разом із батьками. У разі вдалого завершення співбесіди між абітурієнтом та Центром Освіти “UniverPL” укладається договір.

Варто зазначити, що при вступі до ВНЗ Польщі результати ЗНО не потрібні, а лише атестат про успішне завершення школи. Володіння польською мовою на час вступу не вимагається.

Остаточну відповідь про зарахування до ВНЗ Польщі абітурієнт отримує у зазначений термін безпосередньо від вибраного закладу. Офіційне підтвердження від ВНЗ є 100% гарантією про прийом документів.

При потребі менеджери Центру Освіти “UniverPL” сприяють у вирішенні таких питань, як відкриття візи, пошук та підбір житла, організація виїзду, перевезення і супроводу абітурієнта до місця навчання. Окрім того, абітурієнт на протязі першого року навчання згідно з умовою договору забезпечений підтримкою місцевого координатора.


Читати також