​Дощ не завадив відбутись святу йоги «Lviv Yoga Day»

​Дощ не завадив відбутись святу йоги «Lviv Yoga Day»

17-18 червня у місті Лева пройшов масштабний фестиваль йоги та медитації - Lviv Yoga Day 2017, який приурочений до Міжнародного дня йоги.

Не дивлячись на те, що у суботу був дощ та досить прохолодна погода, охочих позайматись йогою та помедитувати виявилось дуже багато! Така ситуація не завадила проводити повноцінну програму, організатори були готові і до такого. Сподівання були виправдані на 100% у неділю, коли усі локації запрацювали у повному режимі.

На фестивалі Lviv Yoga Day кожен охочий зміг долучитися до численних безкоштовних майстер-класів з різних напрямків хатха-йоги від професійних тренерів з усієї України. Зацікавленим та учасникам випала можливість: навчитись різним технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах, відпочити на фуд-корті та скуштувати здорову їжу, а ще відвідати безкоштовні лекції та семінари зі здорового способу життя й мислення, медитації.

Приємно було спостерігати за відвідувачами, які приходили цілими сім’ями, і усі разом намагались опанувати щось новеньке для себе. Невже можна явити щось краще та корисніше для гармонійних стосунків у родині ніж спільний активний та корисний відпочинок.

Марічка Кропатницька, один з організаторів Lviv Yoga Day 2017 поділилася враженнями від події: «Щороку збільшується кількість людей, які цікавляться йогою. Ми бачимо це по кількості відвідувачів фестивалю, і розуміємо, що наші старання виправдано. Порадувала різновікова аудиторія людей, які відвідали цьогорічний фестиваль: багато молоді, дітей та людей літнього віку, і всі вони дуже активно долучались до подій фестивалю. Також приємно вразила їх рішучість, тому що після дощу, коли температура була 15 градусів, люди все одно поспішали на хатха-йога марафон, арт та дитячі зони були переповнені і доводилось шукати додаткові столи. А ще Global Hatha Yoga, де близько 400 людей після початку дощу, продовжували робити сурью намаскар! І після таких насичених 2 днів, тисяча людей прийшли на заключний Мантра Дайвінг від гурту ATMASFERA . Львів таки місто йогів, і це без сумніву».

Ідея нести культуру йоги в маси не обмежується лише одним фестивалем. Нагадаємо, що з 1 по 21 червня триває Yoga Challenge, який проходить о 7:30 у парку Франка. Кожного дня близько сотні львів’ян збираються на ранкові заняття, і ви ще маєте змогу встигнути спробувати задоволення від ранкової йоги. Організатори фестивалю вже запропонували ввести заняття йогою замість фізкультури у львівських школах. Міське управління освіти підтримало ідею – наразі ведуться переговори зі школами. Та попереду більше! Слідкуйте за нашими соціальними мережами та підтримуйте разом суспільні ініціативи.


Читати також