Музична платформа «Файного міста»

Музична платформа «Файного міста»

20-23 липня у Тернополі пройде фестиваль «Файне місто», що вже вп’яте збере всіх любителів музики на своїй «вільній території». Цього року на 6 сценах буде яскраво, як ніколи. Кращі вітчизняні виконавці та іноземні гості. Музична платформа «Файного міста» вразить кожного!

Література

Окрім музики на гостей фестивалю очікує і літературний куточок. За чотири дні ви зможете почути таких митців як Юрій Завадський, Макс Кідрук, Андрій Любка, Сергій Жадан, Юрій Іздрик та багато інших. А також буде змога і самим поділитися своєю творчістю з оточуючими.

Якісна українська музика

Більше ніж 100 артистів виконають свої хіти зі сцен «Файного міста». Серед них багато українських виконавців, які заслуговують поваги та любові. Легендарні «Брати Гадюкіни», гарячі «Epolets» - це тільки початок справжнього вибуху.

Хіти «Другої ріки» теж почують на фестивалі. Пісні цих хлопців знають всі та кожен. Тож віддані фани гурту повинні побачити наживо виступ кумирів! Пісні гурту «Антитіла» теж лунатимуть на території тернопільського іподрому. Музиканти нещодавно відвідали безліч українських міст з альбомом «Сонце», а фінал туру у Києві приголомшив своїм масштабом.

На головній сцені можна буде почути й гурт «О.TORVALD», що представляв Україну на Євробаченні-2017 з піснею «Time». Кожен їх виступ – то неповторний драйв та шквал емоцій. Таке пропустити просто не можна.


Хедлайнери

Окрім нашої української музики гості зможуть почути і зірок світового рівня. Серед хедлайнерів є і «Guano Apes». Фронтвумен колективу завжди чарувала слухачів своїм епатажем. Це буде одне з найяскравіших виступів на «Файному місті».

Також серед хедлайнерів відомий гурт «Poets of the fall». Їх репертуар – це різноманітна музика, а чарівні романтичні тексти вже заполонили весь світ. Їх поява на фестивалі стане справжнім подарунком для багаточисленних фанів гурту.

Зотова Альона

© md-eksperiment.org


Читати також