Недорогі хостели Львова на будь-який смак!

Недорогі хостели Львова

Хостели Львова – відмінний вибір за прийнятною ціною!

Туристи, вирушаючи на відпочинок до старовинного міста Львова, замислюються над тим, де зупинитися на декілька днів.

Недорогі хостели Львова на будь-який смак!

Кожний мандрівник бажає, щоб тимчасове житло було більш-менш зручним, але при цьому не дуже дорогим. Якщо Вами запланована подорож з обмеженим бюджетом, ідеальним варіантом проживання стануть у Львові хостели!

Найкращими серед них являються «Снукер» й «Три корони», «Меркурій» та «Едем», Play Hostel і Wanted.

Термін «хостел» в перекладі з англійської означає «гуртожиток». Європейська система розміщення сьогодні дуже популярна серед молоді й студентів, котрі, з метою економії власних коштів, готові пожертвувати комфортом. Туристам надаються спальні місця на певний термін (короткий або тривалий). При цьому не передбачено додаткових послуг і зручностей в номері.

Хостели у Львові – це свого роду невеличкі готелі, я яких номери розраховані на спільне проживання декількох чоловік – від чотирьох до двадцяти (іноді однієї статті). Кімнати в житлі «економ» класу, як правило, укомплектовані двох’ярусними ліжками, шафами для зберігання одежі, тумбами.

На відміну від традиційного готелю, хостели пропонують постояльцям мінімальний сервіс. Зручності (санвузол, туалет) в хостелах – спільного користування. Найчастіше вони розташовані на поверсі.

В деяких хостелах передбачені одномісні, двомісні номери с індивідуальним санвузлом. Для приготування іжі постояльцями, облаштовано кухню. Вона містить всю необхідну побутову техніку і набір посуду, столового приладдя. Переглянути фільми, пограти на гітарі, поспілкуватися з новими знайомими й просто випити чашку запашної кави можна в кімнаті відпочинку.

Серед різноманіття хостелів Львова особливої уваги заслуговує «Серце Лева» (Lion's Heart). Хостел розташований неподалік від визначних історико-архітектурних пам’яток міста Лева. Від знаменитої площі Ринок його відокремлює лише сто дев’яносто метрів.

В Lion's Heart є кімната відпочинку з сучасним телевізором (можна дивитися супутникове TV), кухня спільного користування, укомплектована плитою й мікрохвильовою піччю, електрочайником і посудом, а також обідня зона. Постояльцям пропонують скористатися праскою, прасувальною дошкою, пральною машиною. В хостелі розміщено три ванні кімнати. В кожній з них є душова кабіна. Гостям надають тапки, рушники і постільну білизну.

Непогані відгуки від гостей отримав хостел Drive. В восьмимісних жіночих і чоловічих номерах знаходяться двох’ярусні ліжка з ортопедичними матрасами. З вікон номерів відкривається дуже гарний вид на церкву святої Ольги та Єлизавети. Постояльці Drive зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi.

Хостел – це місце, де збирається багато цікавих людей. Проживання в ньому – це унікальна можливість розширити коло знайомих і, не нудьгуючи, провести час!


Читати також