01-12-2017 Розваги 1589

Нове життя старих речей за Джексоном Поллоком

Нове життя старих речей за Джексоном Поллоком

РУС

Джексон Поллок - легендарний художник і техніка його живопису доволі натхненна. Так чому ж не розбудити свого внутрішнього художника та, надихнувшись Поллоком, не преобразити старі речі у щось зовсім сміливе та неповторне? Ми пропонуємо вам декілька ідей, як можна реалізувати свої нахили до розливання, бризкання та виляпування з користю.

Техніка створення схожих шедеврів неймовірно проста. Вам знадобляться пензлики, будівельні чи художні, в залежності від того, що є в наявності. Також необхідна фарба. Вибір фарби залежатиме від матеріалу, на який вона буде наноситись, але в більшості випадків підійде і звичайна акрилова фарба.

Якщо ви збираєтесь оновити щось зі свого гардеробу, то можна зупинити вибір на спеціальній фарбі для тканин. Схожі маніпуляції найкраще проводити на відкритому повітрі. Або в добре провітреному приміщенні, де вам знадобляться газети чи шматки тканин, якими можна буде застелити робочі поверхні, якщо ви раптом також не вирішили перетворити ще й свій дім.

Джинси

Як оновити гардероб. Джинси

Сукня

Як оновити гардероб та інші предмети

Як оновити гардероб та інші предмети

*Щоб виготовити таку сукню, вам знадобиться відбілювач. Не забудьте скористатись рукавичками під час роботи.

Туфлі

Туфлі Як оновити гардероб

* Не забудьте розшнурувати взуття та покласти всередину газети чи тканину.

Листівки

Креативні листівки

Креативні листівки

* Для створення таких листівок знадобляться: цупкий папір (наприклад, папір для живопису) та акрилові фарби. Роблячи перші шари, розведіть більш рідку та прозору фарбу, щоб зробити фон. Фарбі необов’язково висихати повністю для нанесення наступного шару, якщо ви тільки не хочете, аби кольори не змішувались. Використовуйте довгі та короткі пензлики для створення різних ефектів. На завершення обріжте папір під необхідний вам розмір.

Майка-топ

Майка-топ

Майка-топ

* Чим довше висихає відбілювач, тим світлішими будуть плями. Зачекайте доки не отримаєте бажаний вигляд та виперіть футболку у мильному розчині, щоб зупинити дію відбілювача.

Сумка

Арт сумка

Арт сумка

* Перед нанесенням фарби знежирте поверхню. Використовуйте акрилову фарбу, яку після висихання бажано обробити спеціальним закріплювачем для акрилу. Він продається у вигляді аерозолю.

* Замість акрилової фарби можна використовувати лак для нігтів.

Чашка

Чашка з крапельками

* Для того щоб зробити такі дрібні крапельки, використовуйте зубну щітку.


Як оновити гардероб та інші предмети. Креативні ідеї.


Декор меблів власноруч

Декор меблів власноруч

Як оновити сукню

банки ідеї

арт ровер

чашка креативна

декор чашки

креативно пакуємо подарунки

як упакувати подарунок


Читати також