Atmasfera. Концертний тур Україною

Atmasfera. Концертний тур Україною

 

Гурт ATMASFERA відправляється в тур містами України з новою програмою

Мультиінструментальний український гурт ATMASFERA, що творить музику в стилі indie-yoga music, відправляється в концертний тур містами України з презентацією нової музичної програми «На глибині». Музиканти відвідають Київ 20 квітня, Запоріжжя 28 квітня, Одесу 5 травня та Львів 23 червня.

На своїх концертах музиканти пропонують поринути в атмосферу стародавніх мантр за допомогою більше ніж 16ти інструментів світу, а також познайомити слухачів з особливостями музичного стилю yoga & indie music.

«Всі ми пливемо в метушні щоденних турбот і часто відчуваємо втому, напругу і стрес. Кожен день нам необхідно натхнення для подолання багатьох перешкод, воно потрібне нам, як повітря. Нова медитативна програма «На глибині» – це освіжаючий потік натхнення для кожного. Ви зможете розслабитись у потоці чарівних зцілюючих звуків мантр. Бути на глибині – ось секрет гармонії з самим собою», - розповідає про нову програму гурт ATMASFERA.

Окрім концертів, в кожному місті колектив проведе ATMASFERA ЙОГА-ДЕНЬ. Це свого роду музичний йога-фестиваль, захід, якому в Україні не має аналогів. На відвідувачів чекає близько 10 годин спілкування і насиченої програми з музикантами. Це унікальна можливість відвідати заняття з хатха-йоги від гітариста ATMASFERA Дениса Білодіда, порелаксувати під мантри з басгітаритом Джанандарна, попрактикувати медитацію під чарівні голоси Ямуни і Калінді, побарабанити на майстер-класі драмера Тимура Гогітідзе, спробувати приготувати вегетаріанську їжу на майстер-класі і звичайно, послухати Mantra Diving та екслюзивні пісні з нової програми «На глибині».

За словами організаторів, ATMASFERA ЙОГА-ДЕНЬ може відвідати кожен бажаючий, навіть якщо ви вперше чуєте про медитацію та йогу. В Києві захід пройде 22 квітня, в Запоріжжі – 29 квітня, в Одесі – 6 травня.

Колектив ATMASFERA унікальний в своєму жанрі. В своїй музиці вони поєднують інструменти з усього світу, етнічні мотиви з сучасним звучанням, а мова більшості пісень – це санскрит та тексти древніх мантр. Творчість гурту зосереджена навколо внутрішнього світу людини, її глибинних переживань та почуттів. Всі учасники гурту практикують здоровий спосіб життя, вегетаріанство та йогу, і через свою музику пропагують таку свідомість серед своїх слухачів. Кожен концерт колективу – це зона вільна від нікотину, алкоголю та наркотиків.

Atmasfera Концертний тур Украною

Взимку 2018 року гурт отримав престижну американську премію RoundGlass Music Awards 2018 в номінації «Гурт року». Останній часом гурт можна частіше почути на закордонних концертних майданчиках, ніж в Україні. Колектив з концертами відвідав Англію, Німеччину, Норвегію, Швецію, Данію, Бельгію, Монако, Чехію, Словакію. Литву, Словенію, Польшу, Індонезію та Казахстан

Тур ATMASFERA з новою програмою «На глибині»:

  • Київ | 20 квітня - КОНЦЕРТ: Monteray Live Stage 
  • Київ | 22 квітня - ATMASFERA ЙОГА-ДЕНЬ: Attic Space, б-р Тараса Шевченка, 36а 
  • Запоріжжя | 28 квітня - КОНЦЕРТ: Запорізька обласна філармонія 
  • Запоріжжя | 29 квітня - ATMASFERA ЙОГА-ДЕНЬ: Edison Space, вул. Гагаріна, 3 
  • Одеса | 5 травня- КОНЦЕРТ: ЕКЦ "БЕЙТ ГРАНД" 
  • Одеса | 6 травня - ATMASFERA ЙОГА-ДЕНЬ: Divergent hall, вул. Троїцька, 33а, 

Кліп «На глибині»


Читати також