Що одягнути взимку. Підбираємо гардероб

светри з оленями

Взимку, коли сонця майже не видно за хмарами, коли йде то дощ, то сніг, теж хочеться виглядати гарно та стильно. Особливо в період новорічніх свят ми намагаємося оновити свій гардероб та придбати хоча б кілька зимових яскравих речей. Яскраві зимові светри завжди виглядають модно, тому підійдуть і як елемент повсякденного одягу, і для якихось вечірок.

Насправді, виглядати взимку гарно та стильно можливо, хоча і не так легко, як влітку. Достатньо прислухатись до деяких порад і ви завжди будете виглядати просто казково.

Термобілизна

Підберіть для себе термобілизну. Цей одяг вже давно використовують у повсякденному житті всі бажаючі, а не тільки спортсмени та любителі екстремальних видів спорту. Різні технології роблять термобілизну дуже теплою (суб’єктивно ви відчуваєте наче одягнули не один шар одягу, а два чи навіть більше). Ці речі гарно зберігають тепло, не дають вам потіти через те, що шкіра дихає і, як наслідок, ви не замерзнете та не захворієте. До того ж термобілизна щільно прилягає до тіла, а отже ви можете її без зайвих клопотів вдягнути під інший одяг (светри, водолазки, блузи).

Продумайте свій основний зимовий гардероб

Зимовий гардероб. Жіночий одяг
Купуйте тільки ті речі, які ви можете легко комбінувати одне з одним. Намагайтеся використовувати у своєму базовому гардеробі тільки три основних кольори (так вам буде легше ці речі поєднувати між собою).

Виберіть для себе декілька кардиганів, джемперів та водолазок. Нехай вони трохи відрізняються за кольором та матеріалом. Таким чином у вас буде можливість їх поєднувати з іншими речами і щодня створювати для себе новий незабутній образ.

Светри можуть бути і в класичному стилі, а також і модні oversize-варіанти, під які ви можете додатково одягнути майку чи сорочку. Сучасна мода дозволяє такі речі носити не тільки зі зручними джинсами, але й з предметами класичного гардеробу.

Звичайно, класичні речі ніколи не виходять з моди, до того ж ви їх можете гарно компанувати зі своїм звичайним, тобто менш офіційним, одягом.

Для підняття настрою та для створення незабутнього образу обов’язково придбайте декілька яскравих речей, на які можна було б зробити додатковий акцент. Це може бути яскравий шарф чи рукавиці, оригінальна сумка чи берет.


Читати також