Презентували офіційний постер фільму «Фокстер & Макс»

Презентація постера українського фільму про пса-супергероя. Новини культури 2018

З’явився постер українського фільму про пса-супергероя

В мережі з’явився перший офіційний постер українського фантастичного фільму «Фокстер & Макс». На постері відомий пес Фокстер вперше постає в образі нано-робота с супервозможностями.

«Фокстер & Макс» – український сімейний фантастичний фільм про пригоди хлопчика та пса-супергероя. Прем’єра стрічки режисера Анатолія Матешко планується восени цього року. За сюжетом школяр Макс знаходить балончик з нано-фарбами, і малює зображення собаки. Несподівано, намальоване хлопцем графіті оживає і перетворюється в собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

«Наша історія про те, як хлопчик випадково "приручає" штучний інтелект, і навколо нього починається справжня пригодницька колотнеча», - ділиться режисер Анатолій Матешко.

Головного героя, хлопчика Макса, грає юний актор Богдан Козій. Це перша його роль в повнометражному кіно. Фокстер - собака-супергерой нано-робот, а сьогодні ще й справжня зірка YouTube, перший український пес-влогер. Зараз він відвідує цікаві заходи та зустрічається з відомими особистостями, що висвітлює в своєму влозі. А зовсім недавно був презентований проект Foxter Friendly Café, де Фокстер розповідає про київські заклади, куди можна приходити з собаками.

Виробництвом стрічки «Фокстер & Макс» займається кінокомпанія «Prоnto Film», а над сценарієм працювали канадський сценарист Скотт Париз’єн і Анастасія Матешко. Фільм знятий на замовлення Держкіно.


Читати також