Персональна виставка Наталі Папірної «Лінія тіла». Lera Litvinova Gallery

Персональна виставка Наталі Папірної «Лінія тіла». Lera Litvinova Gallery

9 серпня Lera Litvinova Gallery відкрила масштабний проект заслуженої художниці України Наталії Папірної, яка увійшла в історію не лише України, а і всього світу. Її роботи знаходяться в колекціях музеїв Німеччини, Македонії, Польщі, України, а деякі полотна були придбані Міністерством культури України.

На відкриття виставки прийшли колекціонери, поціновувачі сучасного мистецтва, журналісти українських видань, блогери, художники та мистецтвознавці. Наталія Папірна такж відвідала виставку, тому всі присутні мали змогу поспілкуватися з художницею про її творчість та представлені роботи. Гості також могли поговорити із засновницею галереї Лерою Літвіновою та директором Леонорою Янко.

Персональна виставка Натал Папрно Лня тла Lera Litvinova Gallery

Наталія Папірна є членом Союзу Художників України. Її роботи були презентовані на виставках в Лос-Анжелесі, Ліллі, Балтіморі, Лондоні, Окленді, Нюрнберзі та ін. Наталія створила свою власну творчу систему. Кожне її полотно має свій характер та манеру виконання, а також зберігає неповторний стиль художниці. На виставці «Лінія тіла» були представлені як нові роботи, зокрема із серії «Механізми», яку арт-простір Lera Litvinova Gallery презентував у Берліні, Брюсселі та Нью-Йорку у 2017 році, так і полотна з інших серій.

Директор Shabshai Upgrade System, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія), Галина Шабшай зазначила: «Картина - це не просто частина інтер'єру, це частина Душі автора, яка створює атмосферу. Вона здатна надихнути, подарувати радість, щастя, змусити задуматися про головне, повернутися до себе і розкрити творчу сторону Душі. Картини Наталі Папірної випромінюють життєстверджуючу силу, експресивну міць Волі Людини, Дух і непохитний намір».

Персональна виставка Натал Папрно Лня тла Lera Litvinova Gallery

Леонора Янко, куратор проекту, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery стверджує: «Наталія Папірна - Заслужений Художник України, Лауреат Міжнародного конкурсу живопису "SEETAL-2006" (Швейцарія), член Академії мистецтв Нової Зеландії. Ми дуже раді представити виставку такої знакової авторки, адже персональні виставки Папірної велика рідкість, тому ми щасливі, що нагода презентувати її роботи випала саме нам».

Персональна виставка Натал Папрно Лня тла Lera Litvinova Gallery

Виставка триватиме до 22 серпня.

м. Київ, вул. Звіринецька, 47, вхід зі сторони Новоселицького провулка

Вхід вільний.

тел. 050 033 33 17


Читати також