Виставка Незалежність: наш час

Виставка Незалежність: наш час. Національний музей історії України. Афіша Київ 2018

 

22 серпня в Національному музеї історії України відкриється виставка "Незалежність: наш час"

Виставка представить найяскравіші експонати головного історичного музею країни, що змальовують моменти української історії, ключові події національно-визвольної боротьби й суспільного розвитку, що стали визначальними в українському державотворенні. Відвідувачі виставки зможуть побачити взаємозв’язки явищ минулого і сьогодення та прослідкувати вплив історичних процесів на майбутнє нашої держави.

Відкриється виставка 22 серпня о 14:00.

Вхід на відкриття виставки вільний.

Додаткова інформація за телефоном (044) 279 76 73.

Адреса Національного музею історії України: вул. Володимирська, 2.

Національний музей історії України (НМІУ) — провідний історичний музей країни, який працює з 1899 року. Експозиція музею розташована на 4-х поверхах. Колекція налічує близько 800 тис. експонатів світового значення, які представляють історію України від палеоліту до ХХІ сторіччя.

Центральний корпус музею розташовується на Старокиївській горі за адресою вул. Володимирська, 2. Також у музею є філія - Музей історичних коштовностей України, який знаходиться на території Києво-Печерської Лаври (вул. Лаврська, 9), та окремий відділ «Музей Української революції 1917—1921 років» (вул, Володимирська, 57, Київський будинок вчителя).


Читати також