Як правильно підібрати нижню білизну для літа

нижня білизна

Літо... Теплі деньки, відкритий одяг і багато свіжого повітря... Чи це не справжнє щастя?

Але вченими доведено, що людина не може насолоджуватися нічим навіть найпрекраснішим, якщо йому не комфортно. І так у всіх сферах життя.

Не можна по-справжньому насолодитися усіма принадами теплої погоди, якщо ви відчуваєте незручності від свого зовнішнього вигляду або білизни, яка на вас одягнена.

Адже кому незнайоме це неприємне відчуття, коли кісточка від ліфа врізається у шкіру, або в спекотні дні, такі улюблені раніше боді, починають завдавати незручності. Це вам знайомо?

Саме тому ми сьогодні розповімо про те, як правильно підібрати нижню білизну для такої пори року як літо. А придбати якісну нижню білизну ви завжди можете на сайті https://insecret.com.ua.

Влітку не стоїть завдання вибирати білизну за складом, адже чим натуральніше тканина в складі, тим вона буде теплішою. Тому ви можете спокійно обирати комплекти зі штучних тканин, шовку, або просто із додаванням таких складових, як акрил, еластан, віскоза. Такі речі, зазвичай, легкі в шкарпетках, що тягнуться (якщо є еластан), приємні до шкіри (якщо хороший відсоток натуральних складових).

Основна порада при виборі білизни влітку це кольоровість

Так, саме кольоровість. На жаль, застарілий стереотип про те, що білизна має бути білою під біле і чорною під чорне, до сих пір живе в умах молодих дівчат і стає найпоширенішою помилкою. Так, не завжди білий ліф добре виглядає під світлою майкою, а світлі трусики під білими брюками.

Вибір бежевого, тілесного кольору, комплекту стане найбільш виграшним варіантом для теплої пори року.

Тоді постає питання, а що ж надіти під напівпрозорі речі? Легкі туніки і шифонові блузи, ніжні і хвилясті речі, під якими прекрасно видно білизну. А відповідь все той же - ліф і трусики тілесного кольору. Акуратний комплект, підібраний за розміром, можливо з підвищеним вмістом еластану, для максимально щільної посадки на тілі, стане відмінним вибором навіть під прозорий одяг.

До речі, під деякий одяг ідеально підходить такий варіант як боді. Сучасні дівчата вже давно стали використовувати боді, як прототип легкої маєчки під шифонову сорочку. Це зручність і комфорт, а також гарний зовнішній вигляд і акуратність всього образу.

Ліф і бретелі

Поширена проблема дівчат в літній період - постійно норовлять вилізти з під одягу бретельки. І це абсолютно не естетично. Тут на допомогу приходять ліфи без бретелей. Бюстгальтер без бретелей має дуже зручну форму і прекрасно тримає груди, при правильно підібраному розмірі. Але пам'ятайте, що таку білизну требя одягати лише на кілька годин "на вихід" і не можна її використовувати для занять спортом або тривалих рухомих заходів. І ніяких силіконові бретелей! Ця річ уже давно вийшла з використання і не має ні практичної ні естетичної складової.

Отже, найголовніше правило вибору літнього білизни - її непомітність! Незалежно від вашого наряду, білизна має прикрашати вашу фігуру, грамотно підкреслювати її гідності і прибирати видимі недоліки.


Читати також