Виставка Геометрія устремлінь. Музей історії міста Києва

Виставка Геометрія устремлінь. ​Олексій Глазунов. Музей історії міста Києва. Афіша 2018

 

Музей історії міста Києва спільно з художником Олексієм Глазуновим представляють виставку «Геометрія устремлінь»

1 листопада 2018 року відбудеться відкриття персональної виставки Олексія Глазунова, українського художника, монументаліста, члена Національної спілки художників України, фіналіста міжнародного конкурсу з реалізму (США) – 13 International ARC Salon Competition.

На виставці під назвою «Геометрія устремлінь» будуть представлені живописні картини, які вже з успіхом були експоновані у музеї Лі Кежань (Пекін) у 2017 році, а також зовсім нові твори автора, що розкривають вічні теми великої цілі, «золотого» швидкоплинного часу та прагнення творити.

У своїх роботах художник ставить питання, що є мрії та цілі для людини, чи не є людина уламком великої цілі, якій призначена, та як художник, цілеспрямовано вникаючи у змісти, породжує натомість нові, спроможні запускати цілком незалежні ланцюги реакцій як в особистісному, так і в загальнолюдському сприйнятті твору мистецтва.

Під час відкриття виставки прозвучать твори музичного мистецтва у виконанні людини джазу, відомого композитора та віртуоза Володимира Соляника.

Виставка триватиме до 18 листопада 2018 року.

Відкриття виставки – 1 листопада о 19.00

в МВЦ «Музей історії міста Києва»

(вул. Богдана Хмельницького, 7)

Вхід на відкриття за запрошеннями

Акредитація ЗМІ за телефоном: (096) 90 65 189 Ілона Софіюк


Читати також