Виставка Кольорові враження. Арт-галерея Мануфактура

Кольорові враження. Руслан Іващенко. Виставка: живопис. Афіша Арт-галерея Мануфактура 2018

17 листопада арт-галерея «Мануфактура» запрошує на виставку художника Руслана Іващенка, під назвою «Кольорові враження».

Руслан Іващенко - послідовник традиційної європейської школи імпресіонізму.

В експозиції більше 30 робіт автора в класичних для імпресіонізму жанрах: пейзаж та натюрморт.

Дотримуючись традиції стилю, художник прагне відобразити миттєвість і швидкоплинні емоції від побаченого. Широка манера письма, вільно покладені на полотно соковиті мазки надають його живопису особливу рухливість. Швидкість написання, експресія і динаміка створюють ефект живого полотна. А глядачі є учасниками дійства, що відбувається на картині: слідують за строкатим натовпом перехожих, стають частиною мегаполісу, що живе в своєму хаотичному ритмі, відчувають пориви вітру та колихання трав, вдихають аромат квітів, чують шум моря і крик чайок.

Художник майстерно створює образи за допомогою одного-двох дотиків пензля, навмисно залишаючи відчуття легкої незавершеності. Важливим фактором в його роботах є емоційний вплив кольору. У пейзажах він акцентує увагу на колірних і світлових взаємодіях.

Живописець воліє працювати на пленерах. Картини, створені на відкритому просторі, видозмінюються завдяки рухомому всепроникаючому світлу.

Руслан Іващенко народився в Ялті у 1986 році. Навчався в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури. Закінчив магістратуру на факультеті живопису. Художник живе і займається творчістю в Києві.

Роботи живописця можна побачити на виставках в нашій країні і за кордоном. Його картини знаходяться в приватних колекціях України, Росії, Німеччини, Китаї та США.

Виставка триватиме до 18 січня.

Вхід вільний!

Адреса: Обухівське шосе, 2

Час работи: Щоденно з 11.00 до 20.00

Інформація по тел: +38 (044) 200-97-47


Читати також