Виставка «Повіримо у себе». Lera Litvinova Gallery

Виставка «Повіримо у себе». Lera Litvinova Gallery. Афіша Київ 2018

 

Виставка робіт з живопису дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе»

7 лютого 2019 року о 15.00 у художній галереї Lera Litvinova Gallery відбудеться відкриття виставки робіт з живопису учасників ХХVІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе».

Під час виставки будуть представлені близько 100 робіт дітей та молоді з інвалідністю. Організатором соціокультурного заходу виступає Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До участі у виставці запрошені юні митці-автори робіт, їх батьки, фахівці із соціальної роботи та соціальні працівники мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва. У заході також візьме участь начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА Танцюра В.А.

У ході виставки робіт, яка проходитиме у сучасно облаштованій галереї, відбудуться зустрічі з митцями, які надаватимуть експертні коментарі для дітей та молоді з інвалідністю щодо виконання робіт.

Захід, що проводиться в рамках фестивалю, спрямований на виявлення та розвиток творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, а також формування у громадськості неупередженого ставлення до людей з інвалідністю ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей. «Фестиваль - соціокультурна практика, що може допомогти сформувати позитивну суспільну думку о людях з інвалідністю, без стереотипів «героїзму» та «жалю». Цей захід є яскравим інструментом для створення нових форм соціальної роботи, внесення позитивних змін у суспільну свідомість громади Києва» - зауважує директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Колобова Я.В.

Мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва впроваджується система заходів соціокультурної реабілітації, розвитку творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, серед яких Фестиваль творчості «Повіримо у себе», Фестиваль рибної ловлі «Золота рибка» та ін. Окрім цього проводяться екскурсії, майстер-класи, літературні вечори, клуби спілкування молоді, тематичні свята та ін. Мережею ЦCCCДМ надаються психологічні, соціально-педагогічні, правові, інформаційні та ін. послуги 3 тис. дітям та молодим людям з інвалідністю та їхніх батькам. Всього в столиці 10 тис. дітей та 15 тис. молодих людей з інвалідністю.

Виставку можна відвідати з 7 по 9 лютого 2019. Графік роботи галереї: 12.00 - 19.00, вихідні: неділя, понеділок. Адреса: м. Київ, вул. Набережно-Рибальська, 3, 9. ЖК Rybalsky. Вхід вільний.

7 лютого – 9 лютого 2019 року

Запрошуємо представників ЗМІ відвідати наш захід! Акредитація на 7.02.19 для ЗМІ: Шабатіна Анна тел. 456-77-81; 097-528-96-09; 063-349-55-69


Читати також