​Music Hub – творчий простір вашого натхнення!

Концерт INSO-Lviv. Львівська філармонія. Афіша 2019

І знову молоді, креативні, талановиті і сміливі INSO-Lviv дивують Львів!

Новий проект цієї неймовірної команди вражає!

На слухача чекає колосальна програма - INSO вміють поєднати, на перший погляд, непоєднуване. Але це ж лише перший погляд, так?! Репертуар концерту Music Hub відібрано з прискіпливістю ювеліра, що обрамлює свій діамант.

Увертюра «Карнавал», в якій чеський класик Антонін Дворжак прощався з рідною Прагою і вітав Нью-Йорк. Яскрава, контрастна, емоційна музика.

Концерт для фортепіано, труби і струнного оркестру Дмитра Шостаковича вперше прозвучав у 1933 році, і тоді сам автор виконав партію фортепіано. Цей твір по-справжньому багатовимірний: ліричні, меланхолійно-філософські настрої тут з дивовижною легкістю поєднуються із неокласичними епізодами, цитатами й навіть іронічно-саркастичними вібраціями.

Друга симфонія Йоганнеса Брамса - це краса, помножена на майже інженерну досконалість і продуманість кожної найдрібнішої деталі.

Не менш діамантовим буде виконання:

Зірковий склад славетного молодіжного інструментального симфонічного оркестру INSO-Lviv;

Блискучі солісти – Оксана Рапіта (фортепано) та Ігор Порада (труба);

І легенда сучасного музичного небосхилу – маестро Пол Манн! Диригент, що підкорював сцени світової слави разом із Королівським філармонійним оркестром м. Ліверпуль, Національним королівським оркестром Шотландії, Нью-Йорк Сіті Балет, Нюрнберзьким симфонічним оркестром – усіх не перелічити! На весь світ гримів успіх концертів Лондонського симфонічного оркестру під керівництвом Пола Манна разом із рок-гуртом Deep Purple в Королівському Альберт-холі!

Подія, яку неможливо обминути! Запрошуємо на Music Hub – дивовижний простір музики і натхнення!

КВИТКИ ПРОДАЮТЬСЯ У КАСІ ФІЛАРМОНІЇ ЩОДЕННО 11:00 - 19:00

КАСА: (032) 235-89-46


Читати також