Бет Харт знову завітає до Києва з концертом у грудні 2019-го

Концерт Бет Харт (Beth Hart). Афиша Киев 2019

Стало відомо, що королева блюзу Бет Харт знову завітає до Києва з концертом

Бет Харт (Beth Hart) - видатна американська співачка і автор пісень, номінантка Grammy, переможниця Blues Music Award в номінації Краща блюзова виконавиця. Її часто порівнюють з Дженіс Джоплін, Біллі Холлідей, Тіною Тернер, Емі Уайнхаус. Це і численні нагороди та номінації підтверджують, що на сьогодні - вона найкраща блюз-рокова співачка! Її виступ в Києві в грудні 2018 для багатьох меломанів став подією року - вона завоювала серця української публіки! Концерт був таким успішним, що Київ вже включено у світовий тур співачки, фактично за рік до майбутнього виступу. Це буде єдиний концерт Бет Харт в Україні. Він відбудеться 8 грудня у Палаці Україна.

Бет Харт знову завта до Кива з концертом у грудн 2019-го

За минулий рік Бет Харт не тільки об'їздила весь світ, а й випустила реліз - 'Beth Hart - Live At The Royal Albert Hall', який отримав величезну кількість хвалебних рецензій від медіа і захоплених відгуків шанувальників. Зараз співачка розпочала роботу над новим матеріалом. Тож, київську публіку чекають і нові пісні, і улюблені хіти.

А на сторінці події в фейсбуці запущено конкурс на розіграш квитків у першому ряду для найактивніших фанатів!

У неї такий потужний блюз-роковий голос, який легко може збити невеликий літак

Classic Rock Magazine

Її фірмові жанри - рок, блюз, соул і джаз. У Бет Харт унікальний голос з вражаючим тембром і величезним вокальним діапазоном. Але всі, хто був на концертах Бет Харт, знають, що вона вражає не тільки своїм голосом, яким вона володіє віртуозно, але й своєю щирістю, якої так не вистачає в сучасному світі. У кожній пісні вона ніби заглядає до вас в душу, відчуває всі ваші емоції і - відкриває своє серце, віддаючи себе без залишку!

Бет Харт: «Кожна історія в моїй пісні - це моя особиста історія. Я не можу описати і пропускати через себе чиюсь історію. Я пишу свої пісні про те, про що відчуваю, в них відбивається все, що справляє на мене враження.

Блюз - це найбільший жанр, який дозволяє відчувати нерв лірики і писати про втрати, переживання, найважливіше в житті, так само, як і про радість, і те, як ноги просяться в танок від щастя. Це такий жанр музики, в якому можеш писати абсолютно про все, про що хочеться. Головне - відчувати і вірити в те, що робиш».

Бет Харт знову завта до Кива з концертом у грудн 2019-го

Свій зоряний шлях співачка розпочала в Лос-Анжелесі з участі в популярному телешоу "Star Search" в 1993 році, в якому вона завоювала титул найкращої вокалістки і звернула на себе увагу багатомільйонного американського глядача. Після цього було безліч альбомів, включаючи мультиплатинові, успішні виступи по Америці і по всьому світу. У багажі Бет Харт два найсильніших альбоми з Джо Бонамасса, співпраця зі Слешем з "Guns N 'Roses", Нілом Шоном з "Journey", спільні виступи з Тадж Махалом, Джеффом Беком і навіть - з легендарним конструктором електрогітари, віртуозом Лесом Полом. Яскравою подією для Бет стала робота над платівкою "Bananas" групи "Deep Purple", на якій, вперше в історії колективу, Ян Гіллан дозволив звучати ще одному голосу, крім свого власного.

Тисяча інтерв'юерів намагалася розгадати хвилюючу загадку Бет Харт. Але все, що вам потрібно знати - прямо в її піснях. Жоден запис не передасть всі емоції, які ви можете відчути на живому виступі. Приходьте на концерт і доторкніться до прекрасного світу Бет Харт!

8 грудня

19:00

Національний палац мистецтв Україна

Квитки на сайті квиткового оператора concert

Beth Hart - Love Is A Lie (Official Music Video)


Читати також