22-02-2019 Театр 397

Афіша березень 2019. Театр Воскресіння

Репертуар на березень. Театр Воскресіння. Афіша Львів 2019

Львівський академічний театр Воскресіння представляє!

Репертуар на березень 2019р.

Афша березень 2019 Театр Воскресння

У Львівському академічному театрі Воскресіння незабаром премєра.

«Доньки -матері» О.Мардань

Історія на 2 дії

Режисер-постановник: Ярослав Федоришин, Заслужений діяч мистецтв України,

Сценографія та костюми: Алла Федоришина

Історія надзвичайно проста – багатий чоловік під час святкування Китайського нового року замовляє собі двох повій, але хоче, щоб це була мама і донька і обов’язково вареники з вишнями. А що з цього вийшло – приходьте і дивіться…

Вистави відбудуться 1 березня о 19.00, 2 та 3 березня о 18.00, а також 22 березня о 19.00 та 23, 24 березня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.


Справжня французька комедія «Вечеря з дурнем» Ф.Вебер

Режисер-постановник – Ярослав Федоришин, Заслужений діяч мистецтв України

Сценографія та костюми – Алла Федоришина, Заслужена артистка України

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень»…

Вистава «Вечеря з дурнем» змусить Вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію.

Це вистава про людяність. Кому що сподобається: цинічні розумники або дурні з добрим серцем. Отож гарний настрій гарантуємо!

Вистави відбудуться 8 та 9 березня о 18.00.

Ціна квитків: 120грн.

Поїзд зі Львова

Вистава побудована на ретро-музиці 20-40их років 20 ст. Львова. У виставі звучить жива музика і живе виконання пісень акторами театру. Ностальгічні спогади двох старших людей про події, які відбувались в 20-40 роках у Львові. Ці спогади і світлі, оскільки вони були тоді молодими, і водночас гіркі, тому що їх торкнулась тоді війна і переселення на польські землі, а також в Сибір. Вистава – це потяг в минуле, яке дуже насичене активними подіями того часу, які виражені в жанрі зйомок німого фільму. Глядач почує чудові пісні того часу, побачить видовищні сцени, які насичені пластичними акторськими номерами.

Вистава відбудеться: 10 березня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.

ТАНЕЦЬ ЖИТТЯ О. Олесь

Режисер – Заслужена артистка України Алла Федоришина

Вистава включає чотири одноактні п’єси: «Танець життя», «По Мюллеру», «Юність» та «Патріот».

О. Олесь малює ескізи життя, які актуальні і сьогодні. Це теми сімейних негараздів, кохання молодих людей, кар’єризму. В погоні за щастям люди не бачать один одного. Особливо в одноактній п’єсі «Танець життя» на основі однієї сім’ї О. Олесь вибудовує закони побудови держави. Цей матеріал надзвичайно актуальний для молоді, особливо для студентства, тому що вистава різножанрова, де переплітаються комедія, драма, трагедія, водевіль.

Вистави відбудуться: 15 березня о 19.00 та 16 березня о 18.00

Ціна квитків 120грн.

«Іфігенія в Авліді» Евріпід (адаптація театру Воскресіння).

Одна з найкращих трагедій Евріпіда.

Прекрасну Єлену вже викрали. Троянська війна почалася та грецькі війська не можуть відплисти з Авліди, бо нема вітру. Царю Агамемнону жрець пророкує перемогу у війні, лише за умови, що він пожертвує життям дочки Іфігенії. Влада чи людяність? Що вирішить Агамемнон? Програти війну чи виграти, втративши дитину?

Герої давньогрецької міфології оживають в сучасному, цікавому, мистецькому, експериментальному трактуванні Заслуженого діяча мистецтв України Я.Федоришина.

Питання, які були актуальні 5 тис. років тому — залишаються актуальними і сьогодні.

Вистава відбудеться 17 березня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.

Львівський академічний театр Воскресіння щиро запрошує на чудову виставу «Провінційні анекдоти» О.Вампілов.

Складна жанрова природа одноактних п'єс Олександра Вампілова містить у собі трагічне, комічне, філософське і притчове начало. Герої - типові обивателі - і смішні, і беззахисні, і зворушливі, і часто агресивні у своєму неуцтві й брутальності. Просто звичайні люди. "Історія з метранпажем" - анекдотичний випадок з адміністратором, який ледве не помер від неймовірного жаху перед нікому незрозумілим словом «метранпаж».

У притчі «Двадцять хвилин з ангелом» автор зіштовхує цинізм і бездушшя повсякденного миру, де все продається й усе купується, з дійсною безкорисливістю, на яку персонажі п'єси реагують по-різному: шофер Анчугін і експедитор Угаров "добувають унітази для рідного міста", пропонують просто надавати новоявленому "ангелові" по шиї, а скрипаль Базильский і інженер Ступак витончено знущаються з добрих помислів Хомутова, хизуючись власною ерудицією: «Хто ви такий, щоб розкидатися сотнями? Толстой, а може Жан-Поль Сартр?» Однак, коли земна природа ангела Хомутова стає очевидною й ситуація прояснюється, усі персонажі виявляються здатними йому по-людськи поспівчувати. Адже насправді це не небожитель, а простий смертний, ще один вампіловський "блудний син".

Вистави відбудуться 29 березня о 19.00 та 30 березня о 18.00

Ціна квитків: 120грн.

Він, вона, вікно, покійник

Львівський академічний театр "Воскресіння" всіх запрошує на перегляд комедії "Він, Вона, Вікно, Покійник". Зміст цієї п’єси дуже інтригуючий і кожна репліка змушує глядача сміятися та захоплюватися грою акторів. Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Це загрожує скандалом. Річард та його помічник Пігден намагаються сховати труп, при цьому кожен наступний крок лише заплутує ситуацію, яка стає доволі катастрофічною з появою в номері спочатку керуючого готелем, згодом дружини Річарда і врешті ревнивого чоловіка секретарки Джейн, а потім… Але не будемо відкривати всі карти. Поза усім це комедія, світла комедія, що несе радість, сміх, позитивні емоції. Словом усе те, за що ми любимо театр.

Вистава відбудеться 31 березня о 18.00.

Ціна квитків: 120грн.

Квитки продаються в театрі Воскресіння.


Читати також