Проект «Класична музика не лише у стінах філармонії»

Класична музика не лише у стінах філармонії. Львівська філармонія. Афіша 2019

Центр Довженка спільно з Львівською національною філармонією презентує новий музичний проект «Класична музика не лише у стінах філармонії»

Відтепер шедеври світової класики у виконанні відомих оркестрів та солістів Львівської національної філармонії можна буде почути не лише у концертній залі, а й у невимушеній атмосфері комунікаційного простору Центру Довженка.

Отже, 1 березня о 12.00 годині запрошуємо представників ЗМІ на спільну прес-конференцію у Центр Довженка (проспект Червоної Калини, 81). Дорогі колеги, ви зможете поставити запитання, послухати цікаві розповіді, невимушено поспілкуватися з диригентами, музикантами, солістами Львівської філармонії та керівниками й адміністраторами Центру, які придумали і втілюють цей незвиклий і цікавий проект для львів’ян.

Проект Класична музика не лише у стнах флармон

Учасники прес-конфереції:

Директор Львівської національної Філармонії, Залужений Діяч Мистецтв України Володимир Сивохіп .

Завідувач кафедри духових і дерев’яних інструментів Львівської національної музичної академії ім. Миколи Лисенка, доктор мистецтвознавства, професор Андрій Карп’як .

Лауреат українських конкурсів, диригент камерного оркестру «Віртуози Львова» Тарас Вергун .

Артистка Львівської національної філармонії, автор програми «Чарівний світ казок» Оксана Ковальова.

Диригент Академічного симфонічного оркестру Львівської націонльної філармонії Сергій Хоровець .

Заступник директора з концертно-гастрольної діяльності Петро Швайковський.

І вже за два тижні з хвилюванням і радістю чекаємо усіх охочих долучитися до вічного і прекрасного. Тепер і у Центрі Довженка, що на Сихові, можна буде послухати світові музичні діаманти у досконалому виконанні!

Завжди актуальна класика стає ближчою!

Цієї весни на наших гостей чекають незабутні враження:

17.03.19 Музичне дійство-концерт «Ця чарівна флейта» подарує справжнє відкриття! Грайливі переливи флейти, глибоке звучання гобоя, ніжний водограй звуків арфи. Віртуозне виконання солістів оздобить барвами камерний оркестр.

07.04.19 Для маленьких і дорослих! Запрошуємо у безтурботний світ дитинства разом із веселим концертом «Подорож у чарівний світ казок». Солісти філармонії виконають усім відомі хіти із мультиків! Ми впевнені – ви будете підспівувати!

04.05.19 Запрошуємо містично-музичну подорож «The Planets»! Вдивіться вглиб зіркової безодні разом із віртуозним Академічним симфонічним оркестром та камерним хором «Глорія». Насолодіться космічною музикою «Планет» Густава Голста. Британський композитор, педагог, мислитель створив грандіозну симфонічну сюїту: сім унікальних музичних частин, як сім планет. Кожна частина сюїти алегорично оповідає нам таємничі і прекрасні історії мовчазних небесних гігантів. Фотохудожник Сергій Горобець розмалює простір неймовірними світловими ефектами, розширить межі сприйняття!


Читати також