Відкриття виставки «Фонди галереї. Частина 1». Lera Litvinova Gallery

Виставка Фонди галереї. Частина 1. Lera Litvinova Gallery. Афіша Київ 2019. Пост реліз

У Lera Litvinova Gallery відбулося відкриття виставки сучасного мистецтва «Фонди галереї. Частина 1», до якої ввійшли полотна з фонду арт-простору. Lera Litvinova Gallery представляє сучасних українських художників, співпрацює з молодими та знаковими авторами, що стали колекційними і відомими на українській і світовій арт-аренах. Крім регулярних виставок в Україні, галерея реалізує арт-проекти за кордоном. На рахунку арт-простору виставки в Нью-Йорку, Берліні, Брюсселі, Брюге, Люксембурзі, співпраця з музеями, посольствами та культурними представництвами різних країн, а також організація та участь у соціальних проектах і заходах.

Вдкриття виставки Фонди галере Частина 1 Lera Litvinova Gallery

Відкрила вечір оперна діва Анастасія Дерун. На вечірку завітали журналісти, художники, колекціонери й поціновувачі сучасного мистецтва. Відзначив відкриття виставки посол Королівства Бельгії пан Алекс Ленартс.

Впродовж вечора відвідувачі мали унікальну нагоду побачити кращі роботи з різних серій та періодів творчості сучасних авторів, поспілкуватися з митцями, а також поділитися своїми думками та ідеями стосовно витворів сучасного мистецтва з директором галереї Леонорою Янко та ідейною натхненницею Лерою Літвіновою.

Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер і директорка Lera Litvinova Gallery зазначила: «У цьому році ми представляємо серію виставок, в експозиції яких презентовані кращі роботи з фонду галереї. Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів мистецтва придбати знакові роботи українських митців, що мають високу інвестиційну привабливість».

До експозиції ввійшли роботи більше 20 сучасних українських авторів. Серед них: Заслужені художники України Валерій Франчук, Олексій Кулаков, Наталя Папірна, Леонід Заборовський, а також Олег Радван, Ігор Губський, Андрій Фіголь, Антон Гудзикевич, Олена Пронькіна, Юрій Шаповал, Євген Шаповалов, Алла Волобуєва, Дар'я Іващенко, Любомир Мартинюк, Ольга Морозова, Наталія Корф-Іванюк, Лера Литвинова, Ольга Селіщева, Анастасія Крайнева, Артем Андрійчук (Kaffelman), Ганна Васильєва та ін. Крім того, виставку доповнили роботи знакового скульптора Анни Волошко.

Виставка «Фонди галереї. Частина 1» триватиме в Lera Litvinova Gallery до 3 квітня.

Адреса: м. Київ, вул. Набережно-Рибальська, 3. На території ЖК Rybalsky.

Вхід вільний.


Читати також