[soundвиріZка]#1

[soundвиріZка]#1 Що являється критерієм для класного і не класного фільму

Не вилазила в мене з голови думка, що ж являється критерієм для класного і не класного фільму. Ходив по вулиці і надумав: "Свій відбиток залишає мода". Бо чи не так склалося, мода всюди: краса - глянцевий стандарт; відпочинок - розслабитися під градусом; одяг..навчання..стосунки.. і т д. Не хотілося б допускати, щоб мода повністю занурила свої руки в кіномистецтво, бо її "більшість" ВЖЕ ТАМ!!!

Я пропоную таку схему.
Приведу порівняння: є такі автоматизовані механізми - автомобілі. Гаразд. Автомобілі можуть бути різними, за призначенням, розміром, кольором врешті решт. Припустимо. Є два завдання. Мені потрібно перевезти піаніно з дому на центральну площу і відправитися в інше місто з сім'єю на прем'єру театральної вистави Едуардо де Філіппо.
Не буду розписувати і так зрозумілу логіку, в якому з варіантів який автомобіль буде КРАЩИМ.
Отож можна, наперекір моді, навчитися ставити собі перед переглядом фільму питання "Що я хочу бачити", а не слідуючи стереотипу рівняти під гребінець мейнстріму. Хочеш виразку їж хот-дог. Потрібно перевезти піаніно? тоді дивись "Любовь в большом городе" і не плюйся як станеш на півдорозі.

sluxaem i pereЖovyem


Читайте также