Назад в майбутнє!

Назад в майбутнє! Блог Екопоселення

Добриий День, Шановні Друзі! Мене звати Роман, мені 40 років, я зі Львова, хочу поділитись з Вами своїми ідеями щодо втілення в майбутнє проекту Екожитло, яке буде являти собою окреме автономне містечко зі своєю інфраструктурою та енергозабезпеченням, а також і виробництвом екологічно чистих продуктів харчування, оскільки вбачаю в цьому неабиякий сенс, враховуючи всю ситуацію в країні, і взагалі екологічну кризу в світі.

Ми все далі і далі віддаляємось від природи у всіх відношеннях, а це харчування, проживання, робота. Ми захоплюємось новими технологіями, але дуже рідко задумуємось над тим, що всі ці вигоди знищують нас, просто ці процеси проходять повільно, за що рано чи пізно розплачуємось своїм здоров`ям і вкороченим життям. Саме тому я шукаю однодумців, людей які поділяють подібні погляди на життя.
Коротко про мої напрацювання.

Наразі є земля в Камянко-Бузькому районі, яку місцева влада готова передати у власність особам, які будуть учасниками проекту, є інженери і архітектори, які спеціалізуються на проетуванні будинків із натуральної сировини, технологи по заготівлі продуктів та приготуванню органічної їжі. Потрібні ініціативні люди, які готові долучитися до проекту.

Контактна інформація:

098 715 7474

093 239 7474

stefanishinroman@mail.ru


Читайте также