19.06.2015
Всё о музыке
eye 672

Новий кліп гурту Масса Причин

Новий кліп гурту Масса Причин

Новий кліп гурту Масса Причин на свіжу пісню Глинтвейн має одразу декілька цікавих особливостей. По-перше, це абсолютно імпровізаційне відео. При його створенні не використовувалося ніяких сценаріїв або “домашніх заготовок”, знімальна група просто взяла до рук камеру і поїхала подорожувати найбільш урбаністично-мальовничими місцями України. По-друге, кліп від початку і до кінця зняла і змонтувала одна людина, і людина ця одночасно є учасником гурту. Це клавішник Масси Причин - Макс Дудко.

“Ми відкрили талант у Макса ще коли він перше відео з концерту змонтував. Вже тоді стало зрозуміло, що в ньому спить Спілберг”, - сміється гітарист гурту Артем Романюков. З того самого часу хлопці невпинно умовляли музиканта взятися за створення справжніх професійних відеоробіт для гурту. І ось, після двох років мовчання, гурт випускає нове відео.

“Ми не любимо забагато мудрувати в музиці, тому я хотів зберегти цю простоту й у кліпі, але, оскільки це мій, можна сказати, дебют, нічого в мене не вийшло. А вийшло дуже складно, майже повністю на асоціаціях. Я хотів показати різні типи людей. От Вася, наш драмер, наприклад, це зло, а Ігор [басист] - це такий собі лузер, жебрак, Діма втілює в собі творчу людину, ну і так по кожному, якщо уважно дивитися, то усе зрозумієте”, - так прокоментував свою роботу сам Максим.

Ну а в цілому гурт характеризує кліп такими словами: “Провокаційний та сюрреалістичний. Купа трешу та асоціацій”.


Читайте также


up