31.05.2017
Новости культуры
eye 358

«Чорні вівці» вирушили на 10-й Дитячий Форум

«Чорні вівці» вирушили на 10-й Дитячий Форум

З 1 по 4 червня у Львові триватиме один із найбільших фестивально-просвітницьких заходів в Україні для дітей та їхніх батьків – Дитячий Форум, котрий відбуватиметься під егідою Львівського «Форуму видавців».

Цьогоріч він перетвориться на «Космічну Галактику», де відбуватимуться понад 600 розважальних і навчальних заходів, які допоможуть дітям в пошуку відповіді на питання про роль Людини у Всесвіті. Буковинське дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» з поміж понад 20 вітчизняних видавництв дитячої літератури також візьме участь у цьому заході. Окрім того, буковинці проведуть майстер-клас «День усіх білок» за мотивами однойменної книжки Ірени Карпи, який проведуть головна редакторка дитячого-арт-видавництва «Чорні вівці» Христя Венгринюк та ілюстратора видання Наталка Гайда.

Як розповідає пані Христя, «Чорні вівці» вже вдруге поспіль братимуть участь у Дитячому Форумі у Львові: «Пам’ятаю неймовірний натовп дітлахів, які хочуть творити, читати, малювати, розважатися та вчитися. З відомою львівською ілюстраторкою Наталею Гайдою ми запрезентуємо присутнім дещо цікаве та весело проведемо час». А Наталкадодає: «Під час заходу розкажемо малечі про різних-різних білок, з’ясуємо, чому наші білки – чорні, а також помалюємо їх разом із дітьми. Усяких, яких їм схочеться».

Ігор Галущак

Фото Олександри Агєєвої

Львів

 

Читайте також 10 причин відвідати найбільший дитячий фестиваль країни

Читайте также


up