5 причин вибрати чоловікові годинник Swiss Military Hanowa

годинник для чоловіка

Багато чоловіків та жінок вважають за краще вибирати в якості наручного аксесуара годинник. Цим можна підкреслити свій статус, використовувати як доповнення до сформованому образу, а так само просто мати в наявності якісного і надійного «супутника» на кожен день.

Хтось вибирає японські годинники, хтось швейцарські, але суть залишається одна - точність ходу і привабливий зовнішній вигляд. У моделях можуть бути присутні різноманітні функції, такі як:

  • хронограф;
  • секундомір;
  • дата і день тижня;
  • різні часові пояси і інші корисні додатки.

Аксесуари такого плану позиціонуються як спортивні, але серед них можна зустріти і цілком підходящі під категорію Fashion та Classic моделі. Можна також обмежитися ходиками без всього цього, або мати аксесуар з віконцем дати. Такі моделі в основному класичні, і підійдуть людям, які використовують цей корисний виріб безпосередньо за їх прямим призначенням - відображення часу, не більше.
Чому ж варто звернути свою увагу на швейцарський бренд Swiss Military Hanowa?

Причина № 1 - якість

Компанія Swiss Military Hanowa зарекомендувала себе як якісна та надійна. Це є ключовим моментом при виборі годинника. Основними механізмами, які сприяють правильній і точній роботі, є ISA і Ronda. У хронографах використовується механізм Ronda 5030, в годиннику з трьома стрілками - ISA, в автоматичних - ETA. Також у більшості моделей сапфірові стекла, які покриті покриттям антивідблиску.
годинник Swiss Military Hanowa

Причина № 2 - гарантія

На всі наручні аксесуари від швейцарського бренду поширюється офіційна гарантія від виробника - 2 роки. Що це означає? А значить це те, що компанія гарантує своєму покупцеві справність механізму протягом цього часу. У разі ж гарантійного обслуговування, сервісні роботи проводяться без оплати.
годинник Swiss Military Hanowa

Причина № 3 - ціна

Ще одним важливим фактором при підборі ходиків, є ціна. Тут можна знайти вироби на будьяку кишеню. Є й дорогі - близько 15 000 грн., Є і доступніше - від 3 000 грн. Нема чого відмовляти собі в задоволенні, мати швейцарський годинник, який виготовляється, між іншим, для збройних сил і вже точно прослужать вам дуже довго.
годинник Swiss Military Hanowa

Причина № 4 - функціонал

Swiss Military Hanowa випускають моделі з різним функціоналом. У наречених аксесуарах присутні:

  • дата;
  • безель, що обертається;
  • день тижня;
  • хронограф;
  • додатковий показник часу в 24-х годинному форматі;
  • тахіметр;
  • відображення віку і фази місяця.

Так само присутній і водозахисний корпус до 100м, а це означає, що можна купатися, пірнати і плавати, не знімаючи ходики з руки.
годинник Swiss Military Hanowa

Причина № 5 - свобода вибору

Є люди, які не уявляють свій день без механічних годинників. Такі вироби йдуть в ритмі нашого повсякденного життя, заводячись від руху руки. Їх можна відкласти на пару днів на полицю, а потім, знову одягнувши на руку «розбудити». Найчастіше, механіка навіть може передаватися у спадок.
А комусь подобаються кварцові годинники, за якими не потрібно так пильно стежити і кожен раз виставляти час, після того як ходики були без руху. Максимум зручності, і заміна батарейки раз в 2-3 року - це перевага кварцу.
годинник Swiss Military Hanowa
Яку модель ви б не підібрали для себе, Swiss Military Hanowa надає свободу вибору. Будь то механічні з автопідзаводом або кварцові на батарейці, ви точно залишитеся задоволені своїм придбанням.

Джерело http://ua.watch4you.com.ua/swiss-military-hanowa/


Читайте также