28-06-2018 Всё о музыке 148

Космічний фольк від Troye Zillia

Космічний фольк від Troye Zillia

Космічно новий погляд на відому українську пісню

офіційне аудіо (буде за лінком до 1 липня)

https://fex.net/861798611810

офіційне лірик відео


Рімейк популярної української пісні вже в мережі у форматі lyric video, тож збирайте друзів, вибирайте зручне місце звідки видно зоряне небо, вмикайте кліп і співайте разом з нами, адже саме в ці дні місяць в повні!

Ніч яка місячна була створена на початку минулого століття двома стовпами української культури - Михайлом Старицьким та Миколою Лисенком, і міцно увійшла до плей листа українця. Типовим пейзажом для цієї пісні можна уявити мальовничу українську ніч, тополю, річку, силует закоханої пари. Але в добу, коли фейсбук сторінки NASA мають мільйони підписників, а про Ілона Маска знає кожен другий школяр, Troye Zillia вирішили подивитись на пісню кардинально по-іншому і свою створили космічну романтику.

«До речі, у нашому рімейку є справжня частинка космосу. NASA (Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору) люб`язно надали космічні звуки для використання у цій композиції. Ми переслухали дуже багато різних звуків і деякі настільки нетипові для Землі, що справді відчуваєш себе не тут» - розповідає Настя, солістка гурту.

Здається Troye Zillia не можуть зупинитись приміряти різні образи і стилі. У космічному напрямку вони експериментують не вперше, раніше вже випускали різдвяне відео.


А їхнім попереднім релізом стала Червона Рута в орієнтальному настрої

Над релізом працювали:

Одяг - Ultrasound clothing

Стиліст - Olya Hnatiuk & KARP store&studio

Фотограф - Misha Onyshkiv

MUA Oksana Burnadz

Зачіска салон краси Лаванда Ледіс, брейдист Светлана Пшениснова

Запис та зведення recording and mix Mike Skyborn Kravets & MuzProduction

Монтаж та композітінг Андріян Веремієнко


Читайте также