29-10-2018 Театр 111

Афиша ноябрь 2018. Дикий театр

Репертуар на ноябрь. Афиша Дикий театр. Киев 2018

Драма, комедія і антиутопія. Три нові премєри від Дикого театру

В листопаді Дикий театр презентує три нові вистави: антиутопію «Асексуали», комедію «Ми всі дорослі люди» та драму «Жінко, сядь» за п’єсами сучасних авторів.

5 листопада перший показ на великій сцені вистави-антиутопії «АСЕКСУАЛИ» за п’єсою українського драматурга Максима Курочкіна «Клас Бенто Бончева».Афиша ноябрь 2018 Дикий театр

Уявіть собі світ в якому зникла любов і (о Боже) секс. Просто їх нема і все. Більше нема поділу на жінок і чоловіків, дітей можна як каву замовити в автоматі, а погляд у вічі більше 3 секунд вважається непристойністю. Pornhub тепер робить огляди плетених кошиків, а Тіндер продав свій сервер органічній їжі. Тут на уроках древньої історії показують фалоімітатор як вцілілу згадку про старий примітивний світ. Саме тут одного дня Санді знайомиться з Бенто, одним з найуспішніших учнів курсу «Статевої історії людства».

Дикий театр представить свій погляд на утопічний світ без любові і покаже виставу, що претендує стати найромантичнішою у репертуарі театру.

Режисер – Ігор Білиць, відомий за своїми ексцентричними роботами «Людина у підвішеному стані», «Боженька» у Львівському театрі Лесі Українки, «Бійцівський клуб» у театрі Актор і Mystery play.

П’єса вперше перекладена українською Романом Гардашуком для Дикого театру.

Головні ролі у виставі зіграють: популярний український актор Генадій Василенко, Лі Берлінська, Руслан Гофуров та інші.

10-11 листопада відбудеться прем’єра першої режисерської роботи Катерини Башкіної - Зленко «МИ ВСІ ДОРОСЛІ ЛЮДИ», за п’єсою сучасного чеського автора Петра Зеленки.

Комедія Петра Зеленки «Історії буденного шаленства» написана в 2001 році, здобула престижну нагороду Фонду Альфреда Радока, перекладена кількома мовами, має величезну популярність в театрах Польщі, Угорщини, Росії, Словаччини, Чехії.

Афиша ноябрь 2018 Дикий театр

Постановка п’єси в інтерпретації Дикого театру – буде першою появою автора на українській сцені. Вистава розповість життєву історію про людей, яким не дуже хочеться бути дорослими. Але доводиться.

Анотація: Петро - типовий невдаха. Криза середнього віку, робота не приносить задоволення, з батьками знайти спільну мову не виходить, проблеми з алкоголем, ще й дружина Яна пішла до іншого. Але Петро не втрачає надії повернути кохану і за порадою свого дивакуватого друга Мухи звертається до магічних сил. Але для ритуалу, треба дістати волосся коханої, а щоб справа точно вигоріла, Петру треба набратись хоробрості.

Продюсером вистави виступив Олексій Жмурко, проект виходить за підтримки Чеського центру в Києві.

Переклад на українську здійснила Галина Клічак.

Акторський склад: Володимир Канівець, В’ячеслав Дудко, Лелюх Андрій, Ніколаєв Ігор, Вижу Кристина, Кривда Олена, Рудковська Марія, Примогенов Олег, Горбенко Фатіма, Лі Берлiнська, Жмурко Олексій, Доричевський Олексій, Солопай Сергій, Кравчук Володимир, Кузіна Ганна, Кобізька Наталка, Абрамьонок Анна, Вовчук Дмитро, Вероніка Єрмольчик , Дмитро Зленко та Данило Василенко.

25, 29 - 30 листопада Дикий театр презентує виставу про життя після шлюбу «ЖІНКО, СЯДЬ» за п’єсою Наталки Блок – «Любов сильніша».

В зв’язку з політичним передвиборною ситуацію, театр вирішив змінити заплановану назву «Юля, сядь» на нову, щоб уникнути небажаних асоціацій. Тим паче, що вистава носить гостро-соціальний характер, і торкається теми сім’ї і насилля, залишаючи політику поза кадром.

В центрі сюжету Юля і Саня - молода сім'я, у яких є все для щастя: красиві діти, хороша мама і навіть пральна машинка. Та одного дня Саньок помічає неладне: борщ став кислішим, улюблена запіканка навіть на свята зникла, сорочки погано випрасувані, навіть ноги дружина перестала голити. Саньок розуміє: щось сталося і його більше не люблять...

Афиша ноябрь 2018 Дикий театр

Автором ідеї цієї постановки виступила режисерка Юлія Мороз, відома за своїми виставами «Бути знизу» (Дикий театр), «Сама хотіла» (Театр Золоті ворота), «Урод» (Камянське). Художниця-дебютантка Тамара Шелудько. Після прем’єри у Києві, заплановані покази у 5 великих містах України.

Нагадуємо, Дикий театр може травмувати і обурити, не рекомендований людям з хиткою психікою.

Акредитація для ЗМІ

093 621 46 91 wildtheatre.ua@gmail.com

Дикий театр – один з найпопулярніших незалежних театрів країни. Має репутацію театру-провокатора та ньюзмейкера.

Співпрацює з наймоднішими режисерами і акторами країни, ставить сучасних авторів, створює гостросоціальні проекти спрямовані на провокацію глядачів і висвітлення важливих питань.


Читайте также