Виставка «Фонди галереї. Частина 1»​. Lera Litvinova Gallery

Виставка Фонди галереї. Частина 1. Lera Litvinova Gallery. Афіша Київ 2019

14 березня о 18:30 відбудеться відкриття виставки сучасного мистецтва з фонду Lera Litvinova Gallery «Фонди галереї. Частина 1».

Lera Litvinova Gallery - арт-простір, який представляє сучасних українських художників, співпрацює з молодими авторами та знаковими, що стали колекційними і відомими на українській і світовій арт-арені. Крім регулярних виставок в Україні, галерея реалізує арт-проекти за кордоном. На рахунку арт-простору виставки в Нью-Йорку, Берліні, Брюсселі, Брюге, Люксембурзі, співпраця з музеями, посольствами та культурними представництвами різних країн, а також організація та участь у соціальних проектах і заходах.

Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер і директорка Lera Litvinova Gallery: «У цьому році ми представимо серію виставок, в експозиції яких будуть презентовані кращі роботи з фонду галереї. Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів мистецтва придбати знакові роботи українських митців, що мають високу інвестиційну привабливість». Всі бажаючі зможуть ознайомитися з роботами і взяти участь в тихому аукціоні.

Виставка включає роботи більше 20 сучасних українських авторів. Серед них: Заслужені художники України Валерій Франчук, Олексій Кулаков, Наталя Папірна, Леонід Заборовський, а також Олег Радван, Ігор Губський, Андрій Фіголь, Антон Гудзикевіч, Олена Пронькіна, Юрій Шаповал, Євген Шаповалов, Алла Волобуєва, Дар'я Іващенко, Любомир Мартинюк, Ольга Морозова, Наталія Корф-Іванюк, Лера Литвинова, Ольга Селіщева, Анастасія Крайнева, Артем Андрійчук (Kaffelman), Ганна Васильєва та ін. Крім того, виставку доповнять роботи знакового скульптора Анни Волошко. Виставка з фонду галереї надає глядачам унікальну можливість побачити кращі роботи з різних серій та періодів творчості авторів.

Адреса: м. Київ,в ул. Набережно-Рибальська, 3. На територыъ ЖК Rybalsky.

Вхід вільний.

14 березня - 03 квітня 2019

тел. 050033 33 17


Читайте также