24-03-2019 Театр 94

Афіша квітень 2019. Театр-лабораторія Vie

Репертуар на квітень. Театр-лабораторія Vie. Афіша Запоріжжя 2019

Репертуар Запорізького муніципального театру-лабораторії «Vie»

Квітень 2019

До уваги!!!

Зміна в розкладі вистав в рамках проекту «БИТВА ОРКЕСТРІВ», які мали відбутися 20 та 21 квітня о 17:00 в театрі - лабораторії «Ві», у зв’язку з другим туром виборів Президента України, бо

приміщення театру є виборчою дільницею.

Вистави «Битви Оркестрів» м. Харкова та м.Запоріжжя, відбудуться 4 та 5 травня о 17:00 в театрі - лабораторії «Ві». Усі заздалегідь придбані квитки є дійсними.

6 -7 квітня, (Сб.Нд.), 17:00 . ПРЕМ’ЄРА «Потвора»(Трагіфарс)

За п’єсою Маріуса фон Майєнбурга «УРОД».

Летте, головний герой, – талановитий інженер. Його винахід виклав фурор в науковому середовищі, але особисто представити його на форумі він не може через фізіологічну потворність. Керівництво шукає «медійну» зовнішність. Летте іде на безпрецедентний крок, - повністю міняє своє обличчя. З цього моменту життя героя змінюється. Кар’єра, особисте життя, популярність крокують разом із Летте. До того часу поки його обличчям не почали торгувати і кожна заможна людина може його купити.

П’єса Маріуса фон Майєнбурга розкриває перед нами гострий конфлікт сучасного світу – світу споживачів. Перед нами стоїть вибір - зберегти свою сутність і індивідуальність, але є ризик бути виштовханим за борт суспільства, або втратити, продати себе заради багатства і слави.

Режисер - АндрійРоманов.

Тривалість- 180 хвилин, в одній дії.

Вистава українською мовою

Ціна: 50 - 70 грн.

13-14 квітня, (Сб.Нд.), 17:00. «Устрица и роза или кошка с разными глазами» (діалоги на друкарській машинці в одній дії)

У будь-якої людини настає момент, коли йому здається, що все життя руйнується: робота, любов, творчість, сім'я. І це б'є в скроню відчуття, що вже нічого не можна змінити. І ти закриваєшся від навколишнього світу, немов устриця в своїй раковині. Залишається лише смуток, меланхолія і споглядання власного самотності.

Але приходить час, коли ти наважуєшся відсторонитися і подивитися на себе з боку, прислухатися до свого внутрішнього «я». І можливо в цей момент задати собі найголовніші питання: хто ти? і що тобі від цього життя потрібно? Відбувається дуже дивний діалог з самим собою. Відповіді лежать на поверхні ... точніше всередині тебе. Головне частіше прислухатися до свого внутрішнього «я» і жити в гармонії зі своїм внутрішнім світом, тоді тільки можна знайти шлях до вирішення багатьох питань.

«А Майбутнє - лише один випадковий варіант з нескінченного числа можливих продовжень. Ти можеш викинути сигарету в калюжу, можеш затягнутися, можеш, застуджене покашлюючи, підійти до таксофону, набрати напівзабутий номер і ... Це все готово стати твоїм Майбутнім. »- В. Ступинський.

Режисер - Геннадій Широченко.

Тривалість - 60 хвилин в одній дії.

Ціна – 50 - 70 грн.

Вистава українською мовою

20 квітня , (Субота) ,17:00 «Оркестр» (трагікомедія)

м. Харьків «DIY- театр».

Ж.Ануй

У нічному ресторані курортного містечка грає маленький оркестр. Всередині колективу вирують неабиякі пристрасті: ошукані почуття, розбиті ілюзії, подвійне життя і вічна самотність. Але на обличчях оркестрантів посмішки. Та як далеко вони зайдуть в спробах знайти своє щастя?

«DIY-театр» - недержавний театр, який був створений у 2015 році у місті Харків.

Режисер – Олег Дідик

Тривалість– 70 хвилин в одній дії.

Ціна – 100грн

Вистава російською мовою.

21 квітня, (Неділя) 17:00, Вистава-концерт«L’Orchestre» (Оркестр). В основу постанови покладена інтелектуальна п’єса Жана Ануя. Її сюжет ми обрали для сценічного втілення в нашій виставі-концерті.

Дія розвивається в одному з курортних пансіонатів узбережжя Франції, в кафе якого грає жіночий оркестр та піаніст.

Вистава – концерт «L'orchestre (Оркестр)» буде цікавою не лише молоді, але й усім, хто любить музику й театр в усіх своїх проявах і розмаїтті.

Чиста любов і ревнощі, молодість і зрілість, життя та смерть власне щастя та знедоленість. Всіх тем вистави не перелічити. Легка та трохи гротескова історія поступово відкриває глядачеві всю драму самих оркестрантів. Мовою театру нам розкривають нас самих, мовою танцю почуття, мовою музики емоції.

Вистава –концерт “ L’Оrchestre“(Оркестр) буде цікава не тільки молоді, але і всім хто любить музику і театр у всій своїй красі.

Режисер – Геннадій Широченко

Тривалість – 80 хвилин в одній дії.

Ціна – 100 грн.

Вистава українською мовою.

Театр-лабораторія "VIE"

(061) 286 53 00, 286 54 89

(095) 666 36 17

(068)7810229

Адреса театру:

о. Хортица, ул. Научного городка, 35, остановка транспорта «Интернат»

(театр знаходиться в п’яти хвилинах ходьби від зупинки).


Читайте также