31-03-2019 Музеи 205

Виставка Незвичайні історії малюків і маляток. Арт-галерея Мануфактура

Незвичайні історії малюків і маляток. Катя Дудник. Виставка: живопис. Афіша Арт-галерея Мануфактура 2019

З 30 березня арт-галерея «Мануфактура» запрошує відвідувачів поринути у казковий світ пригод, найдивовижніших снів та мрій разом із героями картин художника та ілюстратора Каті Дудник.

Незвичайн стор малюкв  маляток Катя Дудник Виставка живопис

Мисткиня характеризує власний живописний стиль як "казковий реалізм". В своїй творчості вона віртуозно поєднує реальність та фантазії. В її роботах атмосфера казки переплетена зі справжнім світом, прописаним в яскравій реалістичній манері. Сюжети для своїх художніх творів живописець знаходить у повсякденному житті. А серед зворушливих персонажів її картин кожен обов’язково побачить себе або свої знайомих. Тому шанувальники таланту Каті як діти, так і дорослі.

Незвичайн стор малюкв  маляток Катя Дудник Виставка живопис

Катя Дудник народилась у 1982 році в місті Ізмаїл, Україна. Її першим вчителем був тато, а надихала мама. Початкову художню освіту мисткиня отримала в Державній середній художній школі ім. Т.Г. Шевченко, а вищу - в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури, на факультеті образотворчого мистецтва.

Катя Дудник - Член Ізмаїльської Спілки Художників і молодіжного об'єднання Національної спілки художників України. У 2010 році увійшла до «Єдиного художнього рейтингу». В ньому зазначені митці, які формують світову художню спадщину 19 – 21 століть.

Незвичайн стор малюкв  маляток Катя Дудник Виставка живопис

"Незвичайні історії малюків і маляток"

Виставка: живопис

Катя Дудник

Виставка триватиме до 24 травня.

Вхід вільний.

Адреса: Обухівське шосе, 2

Час работи: Щоденно з 11.00 до 20.00

Інформація по тел: +38 (044) 200-97-47


Читайте также