КіноСереда: Public talk з режисером Тарасом Дронем

КіноСереда в Будинку Кіно. Public talk з Тарасом Дронем. Фільми конкурсу короткого метру СУК. Афіша Київ 2019

29 травня о 19:00 відбудеться Public talk з режисером Тарасом Дронем у Червоній залі Будинку кіно. Під час зустрічі відбудеться презентація першого трейлеру до нового фільму режисера «Із зав’язаними очима», а також Тарас Дронь розповість про навчання в Національній кіноакадемії в Лодзі (Польща), про роботу над сценарієм фільму та про режисуру.

Тарас Дронь – український кінорежисер, сценарист, продюсер та член Української кіноакадемії. Режисерську освіту здобув у Польщі в Національній кіноакадемії в Лодзі. Відомий за такими стрічками як «Доторкнись і побач», «Остап», «Чорногора». Короткометражний фільм «Чорногора» отримав Приз глядацьких симпатій на Львівському міжнародному фестивалі короткометражних фільмів “ Wiz Art” 2016 року. Тарас – співсценарист повнометражної стрічки 2018 року – «DZIDZIO Перший Раз».

Гості події одними з перших побачать кадри з його нового повнометражного фільму «Із зав’язаними очима» (англ. – Blindfold) та backstage зі зйомок. Події фільму відбуваються після закінчення війни на сході України, коли суспільство намагається повернутись до звичайного життя. Головна героїня Юля переживає травму, пов’язану з втратою хлопця, але її оточення вважає, що вона повинна жити в нескінченній жалобі. Дівчина намагається почати нове життя. В цей час з'ясовується, що її хлопець живий і потребує грошей на операцію. На пошук грошей залишається одна ніч – яке рішення прийме Юля?

Фільм «Із зав’язаними очима» створюється компаніями "Сучасне Українське Кіно» за фінансової підтримки Міністерства культури України, Львівської кінокомісії, Львівської обласної державної адміністрації та Давидівська сільська рада об'єднаної територіальної громади.

Вхід на подію вільний, але за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/w6uzy8BfDRv5xmV36

Громадська організація «Сучасне Українське Кіно» або «СУК» — це об`єднання молодих кінематографістів, яке має на меті популяризувати українське кіно, шляхом виробництва та розповсюдження.

Де: Будинок кіно, вул. Саксаганського 6

Коли: 19:00

Вхід: вільний


Читайте также