17-06-2019 Всё о музыке 116

Біла Вежа презентує акустичний сингл «Там де весна»

Гурт Біла Вежа. Презентація синглу «Там де весна». Новини култьтури 2019

БІЛА ВЕЖА – «Там де весна» (2019)

Автор слів – Євген Скоценко

Автор музики – Андрій Томашенко

Студія – ФДР Мюзік

Саундпродюсери – Роман Кальмук, Євген Скоценко

Аранжування – Андрій Томашенко, Ярослав Вільчик

«Там де весна» - другий сингл гурту, випущений у 2019 році, який увійде до майбутнього акустичного альбому.

БІЛА ВЕЖА співає про весну, але в пісні мова йде зовсім не про пору року.

Максим Іващенко, фронтмен гурту БІЛА ВЕЖА: «Наша нова пісня - про найщасливіший момент у житті, який є у кожної людини в серці. Це коли ти згадуєш ту саму мить, посміхаєшся і відразу повертаєшся в той час, в те місце - «там де весна, на березі тої ріки», там де ти щасливий».

«Пісня була написана в рамках підготовки акустичного альбому, над яким саме ми зараз і працюємо. «Там де весна» народилася під час джему на студії, буквально за півгодини.

Загалом, у нас вже досить багато пісень в акустичному форматі, тому чекайте – незабаром ми анонсуємо повноцінний акустичний реліз», — розповів бас-гітарист та менеджер БІЛОЇ ВЕЖІ Євген Скоценко.

Інформація про гурт:

БІЛА ВЕЖА – український рок-гурт.

Наразі, у складі гурту 5 музикантів. За час свого існування гурт випустив 3 альбоми та відзняв 8 відеокліпів. За останні роки БІЛА ВЕЖА проїхала 3 всеукраїнських тури, відігравши близько 100 концертів у 30 містах України, у тому числі на таких фестивалях як Atlas Weekend, Бандерштат, «Схід-Рок», «Республіка» та ін.

У творчому здобутку гурту - виступ у якості суппорту легендарного гурту «Uriah Heep», участь у проекті «Українська пісня» на Арені Львів, виступ на НСК «Олімпійський» на підтримку українських футболістів, а також участь у 6-му сезоні «Х-Фактор», в якому БІЛА ВЕЖА увійшла у Топ-5 кращих виконавців, здобувши любов та прихильність телеглядачів.


Читайте также