11.09.2019
Всё о музыке
eye 87

Прем’єра! Jillhouse — «Пси пустелі»

Прем’єра! Гурт Jillhouse. Сингл «Пси пустелі». Новини культури 2019

Блюз-рокери Jillhouse з Одеси порадували своїх слухачів новим треком "Пси пустелі". Три місяці тому хлопці опублікували live-відео на цю пісню, яке було відзнято в атмосферній локації Куяльницького лиману в Одеській області і вирішили доповнити його студійною версією. Музиканти зазначили, що "Пси пустелі" є однією з найулюбленіших серед їх аудиторії, тому рішення випустити її в якості наступного синглу було одноголосним. Ось що вони розповідають про сам сингл:

"У нас була ідея зробити музично простий, але потужний трек, щоб слухач повністю перейнявся атмосферою. В процесі роботи народилася концепція поступового нарощування пісні: спочатку слайд-гітара і вокал створюють енергетику, потім барабани вносять порядок. З'являється бас, який додає щільність і силу, після чого друга гітара завершує формування пісні. У порівнянні з попереднім синглом ( "Мотівуюча"), ми хотіли зробити так, щоб "Пси пустелі" тримала слухача в напрузі від першої фрази вокаліста до самої останньої ноти. Сподіваємося, що ця пісня викличе у вас мурашки по шкірі. "

Премра Jillhouse  Пси пустел

"Пси пустелі" вже доступна для прослуховування на всіх музичних платформах, тому робимо голосніше і переймаємося атмосферою!

Читайте также


up