30-10-2019 Всё о музыке 57

Гапочка. Презентація альбому «Необхідна»

Гапочка. Презентація альбому «Необхідна». Новини культури 2019

17 грудня інді-рок-дует Гапочка виступить в Caribbean Club Concert Hall із презентацією нового альбому «Необхідна».

Перший сингл «Чую» з майбутнього альбому вийшов на початку червня. З присмаком олдскулу та пост-панку трек означив нову хвилю у творчості гурту Каті Гапочки та Євгена Якшина. Не зважаючи на те, що живого барабанщика замінила драм-машина, гітарні партії Євгена зазвучали ще зухваліше, а вокал Каті - ще відчайдушніше. Вперше повна версія «Чую» прозвучала взимку на шоукейсі Music Export Ukraine – саме тоді Катя і Євген зрозуміли, що хочуть звучати як дует.

Гапочка Презентаця альбому Необхдна

«Ця історія розпочалася 2 роки тому, коли Катя написала демок на повноцінний альбом. Мені сподобався матеріал і я загорівся ідеєю зробити максимально Катін альбом: наївний, різкий та глибокий. Далі почалися пошуки музикантів, звуку, студій тощо... В кінці всіх історій ми вирішили грати удвох і при цьому звучати та виглядати цілісно,» – розповідає Євген Якшин.

«У новому альбомі я на емоціях, – ділиться Катя Гапочка. – Кожна пісня – це конкретне, яскраве відчуття. «Необхідна» – експресивний альбом. Головний меседж – у необхідності переживання всіх твоїх граней, від мінусу до плюсу. Щодо звуку мені не хотілося експериментів, і я рада, що семпли драм-машини з самого початку внесли свої обмеження у саунд, а гітари стали майже на рівні з вокалом.»

Четвертий альбом Гапочки «Необхідна» вийде напередодні концерту.

Початок о 19-30

Квитки тут: https://bitly.su/qWjTkLnZ

Гапочка – інді-рок-гурт, створений співачкою Катею Гапочкою, яку музично доповнює та художньо стилізує гітарист Євген Якшин. Їхні перші повноцінні альбоми «Етап», «Електроакустика» та «Лови Мої Слова», записані у різному складі, отримали багато схвальних відгуків від українських критиків. Для оформлення власної музики гурт ретельно і прискіпливо обирає музикантів та саундпродюсерів, серед яких були Юрій Хусточка (ex-Океан Ельзи, Esthetic Education), Ілля Галушко (Esthetic Education) та Олексій Лаптєв (Gorchitza).


Читайте также