19-01-2020 Театр 225

Афіша лютий 2020. Театр-лабораторія Vie

Репертуар на лютий. Театр-лабораторія Vie. Афіша Запоріжжя 2020

Запорізький муніципальний театр - лабораторія «VIE»

Репертуар на лютий 2020 р.

1) 1-2 лютого, Сб.Нд., 17:00

Вистава-концерт «L’Orchestre» (Оркестр), Ж.Ануй.

Вистава-концерт LOrchestre

В основу постанови покладена інтелектуальна п’єса Жана Ануя. Її сюжет ми обрали для сценічного втілення в нашій виставі-концерті.

Дія розвивається в одному з курортних пансіонатів узбережжя Франції, в кафе якого грає жіночий оркестр та піаніст.

Вистава – концерт «L'orchestre (Оркестр)» буде цікавою не лише молоді, але й усім, хто любить музику й театр в усіх своїх проявах і розмаїтті.

Чиста любов і ревнощі, молодість і зрілість, життя та смерть власне щастя та знедоленість. Всіх тем вистави не перелічити. Легка та трохи гротескова історія поступово відкриває глядачеві всю драму самих оркестрантів. Мовою театру нам розкривають нас самих, мовою танцю почуття, мовою музики емоції.

Вистава – концерт « L’Оrchestre» (Оркестр) буде цікава не тільки молоді, але і всім хто любить музику і театр у всій своїй красі.

Режисер – Геннадій Широченко

Тривалість - 90 хвилин, в одну дію.

Вистава українською мовою.

Ціна- 70-100 грн.

2) 8-9 лютого, Сб.Нд., 17:00

Прем’єра Сезону

«Демони» 18+ (психологічна драма) за мотивами творів:

Е.Олбі, Л.Норена, Канта.

вистава Демони

На сцені дві подружні пари, за красивою картинкою щасливого сімейного життя непід’ємний тягар взаємного розчарування, розпачу та сексуальних фрустрацій. Життя в оголеній реальності, де скелетів у шафі так багато ,що приховувати їх вже немає де. За легким і абсурднім гумором Едварда Олбі і Ларса Норана прихована величезна драма самотності . Глядачам дається можливість безстрашно поринути у дослідження власних емоцій і почуттів . Це не інтелектуальна рефлексія, це спроба доторкнутися до найприхованіших та найінтимніших почуттів глядачів.

Ми поговоримо про Демонів – які прокидаються в кожному з нас, коли ми намагаємося не загубити себе у відносинах з іншим.

Режисер – Яша Гудзенко – Тобілевич

Тривалість- 90 хвилин, в одну дію.

Ціна- 100 грн.

Вистава українською мовою.

3) 15-16 лютого, Сб.Нд., 17:00

«Сover тЁща» v2.0 (фарс- мажор )

вистава Сover тща

Чому «сover»? Тому, що ми намагаємось надати, новий присмак, темі сімейних відносин. Чому «фарс»? Тому, що нотка гротеску та перебільшення — це цікавий та захопливий спосіб спів розмови з глядачем. Чому «мажор»? Тому, що ми прагнемо подарувати Вам незабутній вечір та надихнути гарним настроєм.

Режисер - Тетяна Лещова

Тривалість- 70 хвилин, в одну дію.

Вистава російською мовою.

Ціна-70-100грн

4) 22-23 лютого, Сб.Нд., 17:00

ХАМ театр м.Харків «Y НАС YСЕ DОБРЕ» ( музична вистава)

ХАМ театр мХаркв Y НАС YСЕ DОБРЕ  музична вистава

За мотивами п’єси- Дороти Масловської.

Дія відбувається сьогодні в сусідській квартирі або в сусідньому дворі або ще ближче. Чотири жінки різного віку від маленької дівчинки до осовілої старенької і всі в одній кімнаті. У кожної є вихід в інший світ. У когось, це телефон, у когось телевізор, чи журнал, або альбом зі старими фотографіями, які ти вже не перший раз перечитуєш-передивляешь- перегортаєш-викидаєш і так по колу. Який світ обереш ти? Наше життя крутитися навколо сміттєвого баку, ми всі потонули в своєму смітті. Чи зможеш ти вибратися з нього?

Режисер- Микит Поляков

Художник- Софія Авдєєва

Композитор- Євген Золотухін

Тривалість- 120 хвилин

Вистава українською мовою.

Ціна- 100 грн.

5) 29 лютого -1 березня, Сб.Нд., 17:00

Прем’єра «Дев'ятисотий не сходить на берег.» (монолог), Аллессандро Барікко.

Премра Девятисотий не сходить на берег

В очах людей - те, що вони побачать, а не те, що вже бачили», - так сказав мені Денні Будмен Т.Д Лемон Дев'ятисотий, найвидатніший. Це могла б бути історія про найпалкішу любов, найкарколомніші мандри, світову популярність, але ж ні. Та все ж таки, це хороша історія, найкраща з тих, що я знаю, і розказана вона буде там, де між нашими дупами і Океаном буде лише крісло і кількадесят метрів корабельного залізяччя.

У головній ролі - Денис Астаф'єв.

Переклад – Наталія Андреєва

Режисер – Денис Астаф'єв

Тривалість- 90 хвилин, в одну дію.

Вистава українською мовою.

Ціна- 100 грн.


Читайте также