JULINOZA - Your Name

Голосовать за JULINOZA. Лучший трек лета 2020


“Your Name” була написана для Євробачення. Це композиція-маніфест про самоідентифікацію особистості в нашому світі.

У пісні підняті важливі теми про права людей, гендерну ідентичність, самовідчуття в соціумі. Важливо відзначити, що композитор гурту JULINOZA - Юлі Запорожець не відносить себе до типових в нашій країні бінарних гендерних систем.

“Цією піснею я хочу донести слухачам, що існують також і інші бачення себе в соціумі. Наприклад, те, що особистість може не відносити себе до жіночого або чоловічого, і це абсолютно нормальне явище. Творець є безстатевою істотою, тому я не сприймаю своє визначення до жіночого гендеру. У багатьох країнах вже прийняті законопроєкти про третю стать саме для того, щоб кожна персона не була дискредитована і перебувала в гармонії з соціумом”, - коментує Юлі Запорожець.

Кожній істоті, яка з'являється на цій планеті дано священне ім'я, яке оберігає її протягом всього життя. Система, в якій ми живемо, іноді намагається знищити сакральну силу імені. У гонитві за статусом в суспільстві, з легкістю можна втратити себе в загальній системі моралі. Але ніколи не можна забувати про свою вищу мету, про те, як саме ти можеш бути корисним світу, створюючи щось прекрасне.


Читайте также