Як вибрати кращу компанію з організації кейтерингу

Сучасний кайтерінг

Зараз при проведенні урочистих заходів все частіше користуються послугами компаній з організації кейтерингу. Що ж ховається за вельми популярним словом? Кайтерінг - це виїзне ресторанне обслуговування, яке відрізняється високим рівнем організації та виконання. Як правило, це поняття включає в себе різноманітні варіації обслуговування, такі як приготування страв, доставка боксів, сервіровка і подача страв і напоїв до столу.

Послуги кейтерінгу почали надаватися різними компаніями в нашій країні зовсім недавно, і не дивлячись на це, вони користуються великою популярністю серед укаїнців. Як вибрати компанію з організації кейтерингу?

Види кейтерингу

У вас скоро відбудеться найважливіша в житті подія? Або ж ви займаєтеся організацією корпоративу? Тоді без послуг кейтерингової компанії вам просто не обійтися! Але як вибрати гарну і надійну компанію, якщо ви ніколи раніше не стикалися з подібними послугами?

Для початку слід розібратися з видами кейтерингу. Залежно від того, для проведення якого типу заходу ви хочете скористатися виїзними послугами, поділяють різні види.

У літню пору року дуже популярний весільний кейтеринг, який, як правило, організовується на відкритому повітрі. Основна перевага даного типу заходів - це те, що урочисту подію можна організувати практично скрізь: у заміському будинку, ботанічному саду, на теплоході і навіть на борту літака.

Все частіше при проведенні корпоративів та виїзних зустрічей замовляють барбекю сервіс на природі.

Серед урочистих заходів в останні роки дуже затребувані фуршети і банкети. Зараз популярні бокси з фуршетними закусками: https://soulcatering.com.ua/shop. Компанія Soul catering славиться якісним сервісом і високою організацією процесу і займає одне з провідних місць в рейтингу кейтерингових компаній України.

У бізнес-середовищі досить затребуване проведення кава-брейків. Без них просто не обійтися вчасно численним конференціям, тренінгам, семінарам і переговорам. В меню при цьому входять лише кава, чай, соки і мінеральні води, іноді в доповненні з тістечками, бутербродами. Це короткий виїзний захід, як правило, займає по часу близько півгодини.

Яка кейтерингова компанія краще?

Якщо Ви вже визначилися з типом кейтерінгових послуг, необхідних вам для проведення свята або бізнес-заходів, слід приступити до вибору гарної компанії для обслуговування події.

На що ж в першу чергу слід звернути увагу, обираючи кейтерінг? Фахівці рекомендують, в першу чергу, звернути увагу на перевірені фірми, які добре себе зарекомендували, мають позитивні відгуки і користуються популярністю. Оскільки ресторани і компанії, які надають виїзні послуги не перший рік, мають хороші рекомендації, і якщо ви не дуже довіряєте відгуками, залишеним на сайтах компаній - попросіть допомоги у рідних, знайомих, колег і бізнес партнерів. Ви неодмінно отримаєте безліч рекомендацій.

Портфоліо компанії, що пропонує послуги по обслуговуванню заходів, дозволить вам побачити фото вже проведених заходів, і якщо вас все влаштовує - тоді можна приступати до обговорення умов співпраці.

При прийнятті рішення слід звернути особливу увагу на деталі. Адже якщо весь процес обслуговування буде продуманий до дрібниць, від урочистої події залишиться маса позитивних спогадів, як у вас, так і у гостей!

Для проведення висококласного виїзного заходу потрібно не просто знайти гарну надійну компанію, а фірму, яка вкладає в це душу!


Читайте также