Прес для соку та ультразвукова мийка: особливості, принципи роботи

Прес для соку

Гідравлічний прес для соку необхідний у кожному господарстві. Його завдання - холодним віджиманням отримати сік або нектар шляхом переробки цільних фруктів або ягід.

Особливості роботи устаткування

Прес для вичавлювання соку використовує воду під високим тиском у гідроциліндрі із високим тиском, механічно відокремлюючи сік від шкірки, м'якоті, насіння. Весь процес здійснюється в холодному вигляді, без шкоди для поживних властивостей окремих видів сировини. Пневматичний прес для віджиму соку (доступний в каталозі магазину Трініті) являє собою машину, що використовує стиснене повітря для досягнення ефекту гідравлічних варіантів.

Чому це обладнання незамінне?

Виробництво масла, соку вимагає обробки великої кількості сировини, бо крім цінного нектару містить також тверді частинки. В основному це:

  • плодоніжки;
  • шкірка;
  • насіння;
  • м'якоть.

Коли вони потраплять в кінцевий продукт, то негативно вплинуть на його прозорість або фізико-хімічні властивості. Для отримання високоякісного сусла необхідні преси для соку, щоб швидко та ретельно очистити його від непотрібних відходів. Використання професійного пристрою виразно економить час, дозволяє виконувати роботу більш точно, ніж при ручному очищенні сировини. Прес для соку безперечно прискорює й одночасно поліпшує процес масового виробництва соку. Купити прес для соку онлайн можна в магазині triniti.biz.ua за вигідною ціною.

Приладдя для ультразвукової очистки

Еффект очищення в ультразвуковому агрегаті створюється за рахунок передачі хвиль (невидимих людському оку) через рідину, яка містить очищувальні сполуки. В результаті створюються тисячі невеликих вогнищ кавітації (мікропухирців). Пухирці потім вибухають в результаті дії тих же звукових хвиль. Вибух мікропухирців викликає локальні швидкі зміни тиску. Вони відокремлюють частинки бруду (жир та інші забруднення) від поверхні об'єкту. Цей метод дозволяє ефективно очистити будь-яку поверхню, занурену в машину, без необхідності чищення або шліфування бруду. Ультразвукова мийка для манікюру працює саме за таким принципом.

Що налити в УЗ мийку?

Щоб ультразвукова мийка для інструментів працювала якнайкраще, вам потрібно почати з правильного типу рідини. Першим кроком до підвищення ефективності очищення є використання деіонізованого розчину, природного розчинника. Рекомендується через відсутність мінеральних солей та інших домішок. Крім того, вона показує високу реактивність в порівнянні зі звичайною водою, не залишає плям. Коли такий розчин отримати складно, можна використовувати дистильовану, бо вона також має високу чистоту, чи просто кип'ячену воду. Однак хвилі потрібної частоти та однієї рідини іноді буває недостатньо. Щоб ефект був повністю задовільним, слід використовувати спеціальний очищувач (зазвичай у вигляді концентрату, розбавляємо водою). Завдяки йому зникнуть сліди рослинних жирів.

У магазинах хімії полки забиті різними препаратами для усунення різного роду забруднень. В такому широкому асортименті продуктів ми також знаходимо товари, розроблені спеціально для використання в ультразвукових агрегатах. Перш ніж зробити правильний вибір для ваших потреб, варто дізнатися хімічний склад, властивості, призначення. Це дозволить правильно очистити аксесуари, продовжити термін служби обладнання. Ультразвукова мийка, купити яку ви можете онлайн на сайті компанії Тринити, стане незамінним помічником в господарстві.

Читайте также


up