26.11.2021
Розваги
eye 129

Дуейн Джонсон подарував ветерану автівку

Дуейн Джонсон

Дуейн Джонсон виклав у своєму Instagram відео, де він шокував глядачів свого нового фільму «Червоне повідомлення».

Актор заявився на сеанс і виступив із промовою. Зокрема він розповів, що хотів зробити щось особливе для одного конкретного глядача — ветерана Оскара Родрігеза. Джонсон викликав Родрігеза до себе і заявив глядачам, що його дуже зворушила його історія.

Актор розповів, що Родрігез піклується про 75-річну маму, працює персональним тренером, допомагає жінкам, які пережили насильство, і є лідером у своїй церкві. Крім того, він зробив величезний внесок завдяки своїй службі.

Але найцікавіше сталося після сеансу. «Скеля» зустрів Оскара біля виходу із зали та провів його до своєї машини, на сидінні якої лежала записка. У ній говорилося, що машина тепер належить Родрігезу.

«Щасливого Різдва тобі та твоїй родині», – підписав Джонсон. Ветеран розгубився і був шокований таким подарунком і спочатку навіть не повірив, адже він стільки разів бачив актора в цій машині. Потім він обійняв Джонсона, а той сказав: «Це просто любов. Просто так, брате. Просто любов».

Джонсон також зазначив, що спочатку хотів подарувати Porsche Taycan із фільму, але компанія відповіла відмовою, і тоді він просто вирішив віддати свою особисту машину.

«А тепер тільки залишилося збагнути, як мені дістатися додому», — підсумував Джонсон, залишившись без машини.

Читайте также


up