Більше можливостей у подорожі: переваги преміум карток Mastercard

Mastercard

Збираючись у відпустку, ми часто не тільки плануємо витрати, а й звикли зберігати гроші на картах, все менше використовуючи готівку. Звичайно, знати, що гроші зберігаються на карті й не турбуватися про те, що їх можна просто загубити або стати жертвою крадіжки в дорозі — значно простіше і спокійніше. На щастя, сучасний функціонал Mastercard передбачає не лише ці переваги, а й цілу систему додаткових «плюшок», які стануть надзвичайно актуальними у процесі подорожі. Про них сьогодні й поговоримо.

Які функції для мандрівників пропонує Mastercard

Скористатись програмою подорожуй з Mastercard можуть усі власники преміальних карток. Головні функції:

  • Всі власники преміум карток можуть безплатно користуватися бізнес-залами Mastercard у великих містах: Києві, Бухаресті, Відні, Празі, Тбілісі тощо. Окрім комп’ютерів, інтернету, преси усім тримачам Мастеркард у бізнес-залах будуть запропоновані напої та страви, а також чудова можливість відпочити перед перельотом у комфортній та тихій атмосфері.
  • Використовуючи LoungeKey можна користуватися бізнес-залами в інших аеропортах, незалежно від обраних авіаліній і навіть наявності квитка. Просто встановіть додаток — LoungeKey підкаже, де шукати бізнес-зал для безплатного користування власнику Mastercard преміум.
  • Власники карток Platinum, World Elite, World Black Edition та Corporate від Mastercard безплатно користуються Fast Line. Це окремий коридор, користуючись яким можна швидко пройти паспортний контроль, перевірку безпеки й не товпитися у звичайній черзі на реєстрацію.
  • Можливість пройти ПЛР-тест на COVID-19 безпосередньо в аеропорту «Бориспіль». Вкрай зручна функція на випадок, коли доводиться терміново вилітати за кордон, а часу на ПЛР-тест у звичайній лабораторії просто не залишається. При вильоті з «Борисполя» достатньо звернути в термінал «В» і пред'явити карту Mastercard — після цього Вам буде зроблено тест на антиген з готовим результатом протягом 4-6 годин. Залежно від завантаженості, результати можуть бути значно швидше.
  • Можливість вигідної оренди авто у партнерів – Hertz та Avis. Спеціальні пропозиції, знижки та інші бонуси доступні для власників преміальних Mastercard по всьому світу.
  • Крім перерахованого вище, Mastercard дозволяє користуватися послугами Concierge Service — бронювання готелів, покупка квитків, бронювання столиків і навіть виклик таксі в різних країнах світу.
  • У пригоді мандрівникам і функція Mastercard-бот — віртуальний помічник у мережі Facebook, який знає відповіді на мільйони питань щодо подорожей.

Залежно від обраної країни, Мастеркард пропонує й інші бонуси — вигідний шопінг, знижки на квитки та багато іншого.


Читайте также