Благодійний фонд Parimatch Foundation: Як допомогти дітям в Україні?

синдром відкладеного життя під час війни

Місією благодійного фонду Parimatch Foundation є допомога дітям в Україні. Йдеться не тільки про фізичне виховання, але й психологічну підтримку та організації доступу до професійної медичної допомоги.

Маючи трирічний досвід роботи у сфері благодійності, благодійний фонд Parimatch Foundation зміг запустити доволі багато ефективних проєктів, які створені з метою організації кваліфікаційної допомоги дітям в Україні. Особливо, коли є синдром відкладеного життя під час війни.

Попри те, що доволі багато ініціатив Parimatch Foundation запущено ще в мирний час, у воєнний час вони продовжують існувати задля єдиної благої мети — забезпечити повноцінний розвиток дитини. Так, Parimatch Foundation було створено задовго до бойових дій, тому команда фонду може оперативно реагувати на запити сучасного суспільства й ефективно задовольняти їх. Що ж собою представляє Parimatch Foundation?

Проєкти Parimatch Foundation

Щоб забезпечити повноцінний розвиток дитини, команда міжнародного благодійного фонду приділяє неабияку увагу саме фізичному вихованню дитини.

  • Нова фізична культура є одним з важливих проєктів, адже Parimatch Foundation забезпечила купівлю необхідних для дітей-спортсменів спортивних наборів, які були доставлені в ті регіони, куди тимчасово переміщуються жінки з дітьми якомога далі від місць бойових дій. Йдеться про Східну Буковину, Закарпаття і Східну Галичину.
  • Спортивний наставник запущений з метою зробити тренування дітей-спортсменів безпечними й зменшити кількість та серйозність травм під час занять спортом.
  • Ініціатива Так, я можу! є цінна тим, що в центрі уваги знаходиться діти-спортсмени з обмеженими можливостями. Завдяки цій програмі діти можуть не тільки відновити тренування з професіоналами, але й потрапити на важливі змагання у спортивній кар'єрі.

Ребёнок в лесу

Після 24 лютого 2020 року з'явилася програма Parimatch Foundation під назвою Help for Ukraine. Ця програма постійно розвивається, адже її проєкти формуються під конкретні цілі та задачі. Прикладом є Ukraine Hospitals Appeal. Ukraine Hospitals Appeal є об'єднанням організацій, діяльність яких направлена на збір донатів та медичного обладнання для організації кваліфікаційної допомоги медичним працівникам, зокрема тим, що рятують життя маленьких українців. Потрібно зібрати 1 млн євро, що і є основною задачею проєкту.

Звісно, якщо Parimatch Foundation допомагає Україні, то Ukraine Hospitals Appeal не є єдиною такою ініціативою. Адже фонд організовує поїздки дітей, що стикнулись з жахами війни в Україні, у спортивні табори на Закарпатті тощо. Важлива й психологічна підтримка, тому психологи в Україні можуть долучитись до курсів з кризової психологічної підтримки, розроблених ізраїльськими колегами.


Читайте также