Новий Hyundai i10 – зручний міський автомобіль

Новий Hyundai i10

Новий міський автомобіль i10 перевищує очікування у сегменті суперміні. За словами Hyundai, він був створений відповідно до смаку європейців і повинен бути найбільш оснащеним, найбезпечнішим і найдосконалішим автомобілем у своєму класі.

Автомобілі найменшого класу суперміні зазвичай дуже «фанкові» - веселий дизайн, пастельні кольори, милі салони. Але все це лише намагається відвернути увагу від того, наскільки вони прості, дешеві та по-бідному оснащені. Але новий Hyundai i10 хоче привнести в цей клас справжню якість, гідну дорослого автомобіля.

Якщо вигляд його динамічних форм (порівняно з попереднім поколінням ширший і нижчий), повністю позбавлених корисливих фанк-примх, вас не переконає, то ви повністю це усвідомите, коли посидите в інтер’єрі, який легко можна порівняти з автомобілем вищого класу. За стандартами суперміні він виглядає витонченим – ви знайдете чіткі інструменти на приладовій панелі з великим багатофункціональним дисплеєм між ними (а не лише один переплачений будильник, як зазвичай), велику інформаційно-розважальну систему поруч із ними (без телефонної навігації), електричне керування всіма чотирма вікнами, два косметичні дзеркала в сонцезахисних козирках (водійське висувне) і багато зручних місць для зберігання речей. 

Крім того, є доступне обладнання, яке також перевершує звичайну пропозицію цього класу ближче до великих автомобілів: інформаційно-розважальна система з 8-дюймовим сенсорним екраном підтримує Apple CarPlay і Android Auto і може бути доповнена бездротовою зарядкою телефону, навігацією та Bluelink онлайн, інтерфейс, включаючи віддалений доступ через мобільний додаток. Він також запропонує кнопковий старт, підігрів сидінь і керма, обмежувач швидкості та круїз-контроль, а також передні та задні датчики паркування, а також камеру паркування. Незважаючи на те, що i10 невеликий і його легко паркувати, багато водіїв точно оцінять його.

Витонченість також можна побачити в елементах безпеки, які також є найдосконалішими в цьому класі. Hyundai i10 оснащений екстреним гальмуванням, який також може розпізнавати пішоходів, він може направляти вас під час руху по смузі, втручаючись у кермо, він може перемикати ближнє та дальнє світло, він може читати дорожні знаки та бути обережним, якщо ви заснете за кермом.

Однак найголовніше те, що ви можете відчути зрілість від його ходових якостей. Він простий у користуванні, але на відчуття міцний, шасі стабільне, але не є незручно жорстким, і воно поглинає нерівності без гуркоту, характерного для амортизаторів дешевих бюджетних автомобілів. У місті він почувається як риба у воді, легко їздить на вулицях і не нервує навіть на швидкості на шосе, тому з ним можна без побоювань відправлятися на літню відпустку :).

Купити Hyundai i10

Щоб пройти тест-драйв та купити Hyundai i10 завітайте в дилерський центр Hyundai "Арія Моторс". Телефон для консультацій : 0800603 555

Офіційний дилер Hyundai "Арія Моторс" пропонує: великий вибір комплектацій, кольорів, тест-драйв, професійну консультацію, кредитування та страхові послуги. 


Читайте также