Де шукати романтику у Львові?

прихована романтика Львова

Для багатьох українців вікенд у Львові – це ідеальна можливість зануритись у справжню Європу, для якої не потрібно брати тривалу відпустку на роботі чи заощаджувати кошти, щоб добре відпочити. Достатньо зняти номер з видом на місто та насолоджуватися самим лише перебуванням у ньому. 

У чому прихована романтика Львова?

Іноземні туристи відзначають, що Львів має риси одразу кількох середньоєвропейських країн. Для когось місто нагадує Польщу, для інших Угорщину чи Австрію. Це й не дивно, враховуючи історію міста. Гості Львова одразу закохуються в різноманіття архітектурних стилів, а також ресторани, в яких можна знайти все – від борщу до п’єрогів, шніцеля та штруделя. Навіть у Європі не так часто зустрічається подібне гастрономічне різноманіття.

Хоча Львів є сьомим за величиною містом України, це відносно компактна агломерація. Більшість пам'яток знаходяться в пішій доступності від Старого міста, центром якого є площа Ринок. Якщо планувати нетривалий відпочинок у культурній столиці України, то варто почати з готелю Oysters & Bubbles Gastro Hotel, що знаходиться саме на площі Ринок. Тут навіть найвибагливіші клієнти будуть приємно здивовані екзотичним морським сніданком і подарунками з ресторану Bar Mushly. Цей готель славиться:

  • комфортабельними сучасними номерами;
  • ідеальним сервісом;
  • дивовижними панорамними вікнами;
  • доступними цінами.

Щодо розташування готель, безумовно, є одним із найкращих варіантів проживання. Якщо говорити про романтичні львівські місця, то найкращими з них є Собор Святого Юра, Старе місто в цілому, Ратуша на площі Ринок. У пішій доступності від готелю Oysters & Bubbles Gastro Hotel можна знайти чимало цікавого без необхідності брати таксі чи користуватися трамваєм. М’яке ліжко, смачні страви та напої, а також приємні враження будуть гарантовані як для українських туристів, так і для іноземних гостей Львова.

Нічне життя Львова

Мабуть, вихідних у Львові недостатньо, щоб перевірити всі архітектурні пам’ятки та тематичні ресторани. Але архітектура, історія та смачна їжа – це не всі причини для подорожі до столиці Західної України. Є й інші цікаві речі, якими можна зайнятися на вихідних у цьому місті. Нічне життя просто чудове. Після заходу сонця Старе місто залишається таким самим жвавим, як і вдень, а різноманітні ресторани та кав’ярні пропонують можливість завершити день за горнятком теплого шоколаду зі знижкою. Гарячий шоколад можна спробувати навіть не виходячи з готелю Oysters & Bubbles Gastro Hotel, сидячи перед великим вікном, яке безперервно показує романтичне життя Львова.


Читайте также