The Unsleeping зіграють перший за три роки сольний концерт у Києві

The Unsleeping

Уманські музиканти The Unsleeping, які роблять альтернативний рок грейт егейн, повертаються на велику сцену з сольним виступом!  Віртуози естрадного олімпу (самопроголошені) зіграють у Bel Etage 11 грудня 2022 року свої відомі треки та обіцяють розбити вщент всі попередні уявлення про їхні концерти.

The Unsleeping — український інді-рок гурт родом з Умані, який існує з 2013 року і за цей час випустили два мініальбоми – EP Somnia (2016) та EP Deviatve (2018). Музиканти називають себе віртуозами естрадного олімпу. Ви могли чути їхні Ptaha Fred, You Drive My Four Wheel Coffin чи Припустим на численних українських фестивалях та навіть на Sziget у 2019-му.

The Unsleeping — яскраві, непересічні, перетворюють кожен свій виступ у треш з угаром на сцені й під нею, за чим надзвичайно цікаво спостерігати. За це музичні видання називають їх одним із найяскравіших рок-гуртів України. На концерті у Bel Etage гурт нарешті планує показати новий матеріал.

“Нові пісні не є чимось геніальним чи новаторським, ми просто хочемо запропонувати слухачу пожити з нами, йти твердішим кроком під наші треки. Розслабитись в печальному спокої чи зміцнитись у своїй ненависті. Нові треки — це рефлексія на неописуємо жахливі події, яких би ніколи не сталось, якби не їбучий бруд з-під нігтів під назвою росія”.

розповідають музиканти.

Концерт несе благодійну мету, оскільки кошти з квитків підуть у фонд  Musicians Defend Ukraine який опікується потребами музикантів, що нині воюють у ЗСУ.

Організатори концерту — культурна агенція kontrabass promo, яка розвиває незалежну українську музику та віднедавна займається букінгом українських артистів на європейському ринку.
На початку 2022 року агенція разом із з гуртом Love`n`Joy та студією Shpytal Records заснували фонд в підтримку музикантів на фронті Musicians Defend Ukraine.

Де: Київ, клуб Bel Etage (Шота Руставелі, 16А)

Коли: 11.12, 18:00


Читайте также